ΠΑΟΚ: «Πέταξε» για Ρόδο χωρίς τον Γκίλμορ

Metrosport Team09 Μαρτίου 2024

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία για την αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου (10/3, 16:30), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, σε ένα κομβικό παιχνίδι για τον "δικέφαλο" στη μάχη που δίνει να μπει στην πρώτη εξάδα.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ ξεκίνησε με ανάλυση του αντιπάλου, με την χρήση βίντεο, και ολοκληρώθηκε με προπόνηση τακτικής, ενώ στη συνέχεια η αποστολή αναχώρησε για τη Ρόδο. Hαποστολή του ΠΑΟΚ: Townes, McNeace, Τσιακμάς, Σχίζας, Τσαϊρέλης, Fridriksson, Μαργαρίτης, Williams, Αρσενόπουλος, Σωτηρίου, Michalak και Alston. Εκτός αποστολής έμεινε ως ο 7ος ξένος του, ο Μάικλ Γκίλμορ.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Στάθης Νεραντζάκης, αναφερόμενος στον αγώνα με τον Κολοσσό, τόνισε: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για την προσπάθεια μας να μείνουμε ως το τέλος στη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη εξάδα, ενόψει του τρίτου γύρου του πρωταθλήματος. 

Ο Κολοσσός είναι μια ομάδα που εκμεταλλεύεται την έδρα, όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα. Έχει μόνο τρεις ήττες στο γήπεδο του, έχει ένα από τα καλύτερα ρεκόρ εντός έδρας, παίζει σε πολύ υψηλό ρυθμό και στην επίθεση δημιουργεί περισσότερες κατοχές και έχει περισσότερους πόντους. Το κύριο μέλημα μας είναι πως θα παρουσιαστούμε αμυντικά και πως θα σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι που θα θέλει να παίξει ο Κολοσσός. Θα είναι πολύ σημαντικό να σταματήσουμε τη δημιουργία του Perrantes και την εκτέλεση του Goudelock».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.