ΠΑΟΚ: Πρέσινγκ σε τέσσερις για την πρώτη μεταγραφή

Metrosport Team17 Ιουνίου 2023

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης


Οι κινήσεις για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ είναι συγκεκριμένες και τα αποτελέσματα αναμένονται με μεγάλη αγωνία καθώς η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας έχει ξεκινήσει. Ήδη ασκείται πρέσινγκ σε τέσσερις παίκτες και μένει να φανεί ποιος θα έρθει πρώτος.

Παρότι τα μηνύματα δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξα για αυτή την χρονική περίοδο που διανύουμε, εντούτοις πρέπει να αναφέρουμε πως η προσπάθεια γίνεται. Για τον Ιταλό επιθετικό Μανόλο Γκαμπιαντίνι μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά το τι ισχύει ΕΔΩ. Ακόμη σήμερα αποκαλύπτουμε πως πάγωσε η περίπτωση του 32χρονου Σενεγαλέζου επιθετικού Εμπαγιέ Ντιάν μέχρι νεοτέρας. Η αιτία; Αύξησε τις απαιτήσεις του για ετήσιο συμβόλαιο και όπως τόνιζαν οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ζήτησε δύο εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Ποσό που θεωρείται υπερβολικό για τον Δικέφαλο.

Το θέμα του βασικού φορ θα απασχολήσει και τις επόμενες ημέρες. Και το πρέσινγκ θα γίνει ακόμη πιο έντονο παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που υπάρχουν.

Για τον αριστερό μπακ όπως σας αποκάλυψε το metrosport.gr  έχει δοθεί προτεραιότητα στον Νταλμπέρτ της Ίντερ με τον οποίο οι συζητήσεις για συνεργασία είναι πολύ προχωρημένες.

 Το θέμα του αμυντικού μέσου πάει πιο πίσω χρονικά όπως έλεγαν εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ. Όσο για τον εξτρεμ, έχει εντοπιστεί συγκεκριμένος στόχος. Έχουν γίνει οι πρώτες συζητήσεις με τον παίκτη που έχει συμβόλαιο με την ομάδα του. Πρέπει όμως να ξεπεράσει την διένεξη που έχει με το κλαμπ που έχει τα δικαιώματά του. Η προσπάθεια που κάνει, είναι να μείνει ελεύθερος. 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.