ΠΑΟΚ: Πού κόλλησε η διαπραγμάτευση με τον Οζντόεφ

Κώστας Πετρωτός26 Ιουνίου 2023

Ο ατζέντης του Μαγκομέντ Οζντόεφ, Ανζόρ Γκαργάεφ επιβεβαίωσε χθες με δηλώσεις του στην Ρωσία ότι υπάρχουν επαφές του Ρώσου μέσου με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο, τόνισε ότι η Καραγκιουμρούκ δεν θέλει να τον πουλήσει και έτσι δεν έχει προχωρήσει η διαπραγμάτευση.

Σήμερα, από τον Τούρκο δημοσιογράφο, Γιαγκίζ Σαμπουντσούογλου δόθηκαν νεότερες πληροφορίες, καθώς υποστήριξε ότι ο ΠΑΟΚ δίνει 1.2 εκατ. ευρώ συμβόλαιο στον 30χρονο χαφ και 600.000 ευρώ στην Καραγκιουμρούκ, δεδομένου πως δεσμεύεται με συμβόλαιο συνεργασίας για έναν ακόμη χρόνο.

Από πλευράς ΠΑΟΚ δεν επιβεβαιώνονται τα νούμερα, ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπάρχει σημείο προσέγγισης ούτε με τον παίκτη, ούτε με την ομάδα του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Μ» το όλο θέμα άνοιξε και ίσως παραμένει ακόμη ανοιχτό, λόγω της σφοδρής επιθυμίας του παίκτη να φύγει από την τουρκική ομάδα μετά την αποχώρηση του Αντρέα Πίρλο. 

Ωστόσο, οι απαιτήσεις του δεν έχουν πέσει, κυρίως, όμως, η Καραγκιουμρούκ αξιώνει ένα εκατομμύριο ευρώ για να πουλήσει τα δικαιώματά του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.