ΠΑΟΚ: Πού και πότε θα γίνει η πρώτη προπόνηση - Ποια τα νέα πρόσωπα

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Η χρονιά για τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟΚ ξεκινά και επίσημα σήμερα (20/6) με την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου να συγκεντρώνεται για πρώτη φορά φέτος ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Ο Ρουμάνος τεχνικός είναι πλέον εκ νέου στη βάση του, καταθέτοντας μάλιστα ορισμένες από τις σκέψεις του για τα σημαντικά ζητήματα της ομάδας.

Το πρώτο ραντεβού είναι στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας και για την ακρίβεια μετά από τις 19.00, ωστόσο θα είναι κλειστή τόσο για τον κόσμο, όσο και για τους φιλάθλους. Στην πρώτη προπόνηση, νέα πρόσωπα θα είναι οι Μαντί Καμαρά και Κώστας Θυμιάνης. Οι δύο δηλαδή νέοι ποδοσφαιριστές, που αποκτήθηκαν πρόσφατα. 

Θα είναι επίσης ο Γιάννης Κωνσταντέλιας, που έμεινε στον ΠΑΟΚ και δεν πωλήθηκε στη Σάλτσμπουργκ, όπως επίσης ως νέα πρόσωπα μπορούν να χαρακτηριστούν και οι Γιώργος Θεοδωρίδης, Βαγγέλης Λάππας. Ο πρώτος έχει φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ, είχε πόστο στην ΠΑΕ, απλά από φέτος θα είναι ο νέος τιμ μάνατζερ, δίπλα στον Χρήστο Καρυπίδη, που αναβαθμίστηκε και έχει τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή, ενώ ο δεύτερος είναι πλέον ο νέος προπονητής τερματοφυλάκων μετά από την αποχώρηση του Κριστιάνο Μπάτσι, ο οποίος πήγε στην Πορτογαλία και την Μποαβίστα.

Ταυτόχρονα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ προχώρησε και επίσημα στην επέκταση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μιχαηλίδη, ένα παιδί, που προέρχεται από τα σπλάχνα του συλλόγου.

Επίσης, θα πρέπει να καταγραφεί ότι στην πρώτη προπόνηση θα είναι οι Λύρατζης, Τσαούσης, αλλά και ο Παναγιώτης Τζίμας, που επέστρεψαν όλοι τους από δανεισμό. Δεν θα είναι πλέον εκεί ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς, που αποχώρησε από το ρόστερ και όπως όλα συνηγορούν οδεύει για την Κύπρο, αλλά και ο Σουαϊλό Μεϊτέ, διότι ο ΠΑΟΚ απέσυρε το ενδιαφέρον για τον παίκτη. Για τον Γάλλο φημολογείται ενδιαφέρον του Ολυμπιακού.

Παρελθόν οριστικά αποτέλεσε και ο Ουεντραόγκο, που πήγε στον Ατρόμητο, με τους «ασπρόμαυρους» να διατηρούν, πάντως, ποσοστό μεταπώλησης. Ταυτόχρονα, δεν υπήρξε συνέχεια και με την παρουσία του Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος αποχαιρέτησε, ενώ έτσι κι αλλώς δεν έπεισε τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.