ΠΑΟΚ: Πότε μαθαίνει αντίπαλο για τον 3ο προκριματικό και η ευρωπαϊκή λίστα

Κώστας Πετρωτός17 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος για τη σέντρα της νέας αγωνιστικής περιόδου, επιστρέφοντας στις προπονήσεις αύριο μετά το ρεπό που είχαν πάρει οι ποδοσφαιριστές της ομάδας έπειτα από την ολοκλήρωση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Χορστ της Ολλανδίας, περιμένοντας να μάθει ωστόσο και τον αντίπαλο του για τον 2ο προκριματικό  γύρο του Champions League.

Η Εγνάτια υποδέχεται την Μπόρατς Μπάνια Λούκα για τον δεύτερο αγώνα της σειράς για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League σήμερα το βράδυ στις 22:00 , με τον Δικέφαλο να έχει στραμμένη την προσοχή του στην εν λόγω αναμέτρηση για να μάθει ποια ομάδα θα βρει μπροστά του την ερχόμενη Τετάρτη στο διάβα του για το group stage της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, την Πέμπτη 18 Ιουλίου θα κληθεί να δηλώσει την πρώτη λίστα της χρονιάς με τους παίκτες που θα έχει στη διάθεση του με αλλαγές να γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της προηγούμενης ημέρας του πρώτου αγώνα των δύο ομάδων.

Σε ότι αφορά τον επόμενο γύρο του Champions League δηλαδή τον 3ο προκριματικό γύρο δηλαδή, η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για την 1η Αυγούστου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.