ΠΑΟΚ: Πορτογαλία καλεί Λύρατζη-Ποια ομάδα τον θέλει

Metrosport Team29 Ιουνίου 2024

Εξελίξεις δρομολογούνται για τον Λευτέρη Λύρατζη στον ΠΑΟΚ και τον δανεισμό του... Ενδιαφέρον από ομάδα, εκτός Ελλάδας. 

Θα πρέπει να καταγραφεί ότι...

Μετά από το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή, που θα ταξιδέψει στο Χορστ της Ολλανδίας για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας του Δικεφάλου, η οποία αποτελείται αναλυτικά από τους:

Κοτάρσκι, Τσιφτσή, Μπαλωμένο, Ταλιχμανίδη, Μοναστηρλή, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Ότο, Εκόνγκ, Θυμιάνη, Κουλιεράκη, Μιχαηλίδη, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Μπάμπα, Τσαούση, Τσιγγάρα, Σβαμπ, Οζντόεφ, Καμαρά, Κωνσταντέλια, Μουργκ, Τάισον, Κουαλιάτα, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Σμυρλή, Τσοπούρογλου και Γκούμα.

Από την αποστολή αξίζει να σημειωθεί ότι κόπηκαν οι Λευτέρης Λύρατζης και Αντρέ Ρικάρντο, καθώς γίνονται διεργασίες για να φύγουν δανεικοί. Για τον Λύρατζη, σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από την Πορτογαλία και δη την Μποαβίστα, του Κριστιάνο Μπάτσι, του πρώην συνεργάτη του Λουτσέσκου, όπου είναι εκεί...

Για τον παίκτη έχει εκφράσει ενδιαφέρον και ο Ατρόμητος του Γκαρσία, αλλά είναι γεγονός ότι ο Λύρατζης θέλει να παίξει εξωτερικό. Όπως και να έχει, υπάρχει ενδιαφέρον για τον δανεισμό του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.