ΠΑΟΚ πόλο: Κρατάει την αντίδραση και «βλέπει» Ντούισμπουργκ

Metrosport Team27 Σεπτεμβρίου 2024

Ανεπιτυχής ήταν η πρώτη αγωνιστική υποχρέωση του ΠΑΟΚ στο δεύτερο προκριματικό γύρο του LEN Trophy. Οι παίκτες του Θόδωρου Χατζηθεοδώρου ηττήθηκαν 15-13 από την ιταλική Ορτίτζια στη Σλοβενία.

Το πρώτο οκτάλεπτο ξεκίνησε με 2-0 από τους Ιταλούς, με τον Κόουπμαν να μειώνει σε 2-1. Σ' ένα γεμάτο επιθετικά οκτάλεπτο, η Ορτίτζια έκανε το 3-1, με τον Κόουπμαν να απαντά και πάλι, 3-2. Ένα ακόμα 2-0 σερί, αύξησε την διαφορά, 5-2, ο Τσολακούδης μείωσε, 5-3, με την Ορτίτζια να διαμορφώνει το τελικό 6-3. 

Στο δεύτερο οκτάλεπτο, οι τυπικά γηπεδούχοι πέτυχαν πρώτοι τέρμα, 7-3, με Κεχαλάρη να μειώνει, 7-4, τους αντιπάλους να σκοράρουν, 8-4, και τον Πόλυ Προσινικλή να... απαντά, 8-5. Με 2-0 σερί από την Ορτίτζια, διαμορφώθηκε το τελικό για το πρώτο ημίχρονο 10-5.

Καλύτερος στο β' ημίχρονο

Εμφανώς καλύτερη ήταν η εικόνα του ΠΑΟΚ Domus Ergo στο δεύτερο ημίχρονο, και ειδικότερα στο τέταρτο οκτάλεπτο. 

Στην επανάληψη, οι Κόουπμαν και Κεχαλάρης μείωσαν την διαφορά, ύστερα από το γκολ των «Ιταλών», 11-7, με την Ορτίτζια να βρίσκει τέρμα στον παραπάνω, 12-7, και τον Καρατζά να μειώνει και πάλι, 12-8. 

Το τρίτο οκτάλεπτο ολοκληρώθηκε στο 13-8.

 Στο τέταρτο οκτάλεπτο, οι αντίπαλοι με πέναλτι έκαναν το 14-8, ωστόσο ένα σερί 0-4 με δράστες τους Λασκαρίδη (δις), Μπιτσάκο και Τσολακούδη, μείωσε αισθητά την διαφορά, 14-12. 

Με τον χρόνο να μην είναι σύμμαχο στην προσπάθεια ανατροπής του ΠΑΟΚ Domus Ergo, οι «Ιταλοί» αύξησαν την διαφορά, 15-12, με τον Λασκαρίδη να διαμορφώνει το τελικό 15-13. 

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το σύνολο του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30, απέναντι στην γερμανική, Ντούισμπουργκ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου προκριματικού γύρου του LEN Euro Cup. 

Τα οκτάλεπτα: 6-3, 4-2, 3-3, 2-5 

ΠΑΟΚ Domus Ergo (Χατζηθεοδώρου): Αϊβαλιώτης, Μπιτσάκος 1, Λασκαρίδης 3, Ν. Προσινικλής, Χρυσοσπάθης, Κεχαλάρης 2, Τσολακούδης 2, Μυρίλος, Ντέλιτς, Π. Προσινικλής 1, Κόουπμαν 3, Καρατζάς 1, Σιορδίλης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.