ΠΑΟΚ: «Ποιος είναι ο πραγματικός λόγος για τον οποίο κλήθηκε σε απολογία ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team22 Οκτωβρίου 2024

Τι έλεγαν από τον ΠΑΟΚ για την κλήση του Λουτσέσκου σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή;

Η εξήγηση που έδιναν από την ανάγνωση των άρθρων βάσει των οποίων εκλήθη σε απολογία ο προπονητής του Δικεφάλου είναι η ακόλουθη:

“Ο Λουτσέσκου ΔΕΝ κλήθηκε για χειρονομία ή για δήλωση, κατά συνέπεια καταρρέει το επιχείρημα ότι είναι προκλητική ή κολάσιμη η συμπεριφορά του. Ο Λουτσέσκου κλήθηκε σε απολογία επειδή ενεπλάκη σε φραστικές κυρίως σε αντεγκλήσεις με δύο εκπροσώπους της ΑΕΚ.

Αυτό που καταφέρνει η ΑΕΚ λοιπόν είναι να τιμωρήσει δυο δικούς της ανθρώπους, για φυσιολογικές εντάσεις μεταξύ αποστολών και ως οργανισμός θα το βρει περισσότερο μπροστά της. Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν τους τραυματισμούς μετά την απειλή στον υπεύθυνο τους, ότι ο ΠΑΟΚ θα προβεί σε καταγγελία”.


Συνέχιζαν μάλιστα από τον ΠΑΟΚ και ανέφεραν:

«Αν ωστόσο τραυματίστηκαν όντως δυο άνθρωποι, αφού τους ευχηθούμε περαστικά, να ζητήσουμε από το σώμα να τους απομακρύνει ως ακατάλληλους, γιατί κατάφεραν να τραυματιστούν ενώ ήταν με πλήρη εξοπλισμό από «έναν μαινόμενο διαπιστευμένο της αποστολής μας» προφανώς άοπλο».

Ακόμη έλεγαν με νόημα: «Καταρρέει το επιχείρημα του «προκλητικού» Λουτσέσκου, ενισχύεται το επιχείρημα του στοχοποιημένου Λουτσέσκου από την αποστολή της ΑΕΚ. Κινδυνεύει με τιμωρία επειδή αντέδρασε σε όσους του επιτέθηκαν, δεν μάλωνε μόνος του.

Η ΑΕΚ γελοιοποιείται που ρισκάρει τιμωρίες δικών της ανθρώπων από την ψύχωση που της έχει δημιουργήσει ο Λουτσέσκου». 

 

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube




Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.