ΠΑΟΚ: Ποιος είναι ο νέος τεχνικός διευθυντής στο PAOK Academy

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοίνωσε πως ο νέος τεχνικός διευθυντής του PAOK Academy είναι ο Βασίλης Μήττας, οποίος βρίσκεται στα Τμήματα Υποδομής του "δικεφάλου" από το 2008.

«Ο Βασίλης Μήττας είναι προπονητής ποδοσφαίρου στα Τμήματα Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από το 2008. Από το 2013 ανέλαβε τεχνικός υπεύθυνος στις κατηγορίες από Κ6 έως και Κ14, την σεζόν 2015- 16 κλήθηκε εκτάκτως να αντικαταστήσει τον Βλάνταν Ίβιτς στην Κ20, την περίοδο 2016-17 διετέλεσε τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία, ενώ ήταν και προπονητής των Κ15 και Κ17.  

Όταν αποχώρησε από τον ΠΑΟΚ, ανέλαβε τεχνικός διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής της Ομόνοιας. Επέστρεψε την σεζόν 2021-22 συμμετέχοντας στο τεχνικό επιτελείο της Κ19 και στην πορεία ανέλαβε την Κ14 και την Κ16.

Είναι πτυχιούχος του ΤΕΦΑΑ με μεταπτυχιακά πάνω στην ανθρώπινη απόδοση και υγεία με γνωστική κατεύθυνση στη Σχολική Φυσική Αγωγή, αλλά και πάνω στη φυσική δραστηριότητα και την ποιότητα ζωής. 

Επίσης, είναι κάτοχος διπλώματος προπονητή ποδοσφαίρου UEFA Pro. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Μήττας παίρνει τον ρόλο που είχε ο Γιώργος Γεωργιάδης, το συμβόλαιο του οποίου έχει ολοκληρωθεί, εκκρεμεί ωστόσο μια συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη και είναι ανοιχτό αν θα μείνει στην ΠΑΕ από άλλο πόστο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.