ΠΑΟΚ: Ποια ομάδα αναλαμβάνει ο πρώην βοηθός του Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

Ο Κριστιάνο Μπάτσι έγινε γνωστός στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό της Ελλάδας στη συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στις δύο θητείες του Ρουμάνου τεχνικού στον ΠΑΟΚΠλέον και σύμφωνα με τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, ετοιμάζεται να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στην Μποαβίστα.

Κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Μποαβίστα βρίσκεται ο πρώην βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία. Ο 48χρονος Ιταλός τεχνικός συνεργάστηκε με τον Ραζβάν Λουτσέσκου και στις δύο θητείες του στον ΠΑΟΚ και ετοιμάζεται να εργαστεί για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής.

Σύμφωνα με τη Record μάλιστα για τον Κριστιάνο Μπάτσι έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον και η Φενέρμπαχτσε του Ζοσέ Μουρίνιο, στην οποία αθλητικός διευθυντής είναι ο Μάριο Μπράνκο, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στον ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως ο Ιταλός τεχνικός μετά την αποχώρησή του από τον ΠΑΟΚ έγινε βοηθός προπονητή στην Ουντινέζε όπου έμεινε μέχρι τον Απρίλιο του 2024. Οι Πορτογάλοι επισημαίνουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και δίνουν πολλές πιθανότητες ο Μπάτσι να επιστρέψει ως πρώτος προπονητής σε ομάδα, μετά τις Βίρτους Εντέλα, Καρατέσε και Ολιανένσε.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.