ΠΑΟΚ: Πλήγμα στη Χάιντουκ με μεγάλο αστέρι της να βγαίνει εκτός!

Metrosport Team04 Αυγούστου 2023

Ένα σημαντικό πρόβλημα προέκυψε για την επικείμενη αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον 3ο προκριματικό γύρο του Conference League, Χάιντουκ Σπλιτ, καθώς όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sportske.jutarnji.hr ο Ρόκας Πούκστας, ένας εκ των καλύτερων ποδοσφαιριστών της αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και αναμένεται να είναι εκτός από τις δύο αναμετρήσεις με τον Δικέφαλο.

Ο 18χρονος χαφ έχει σκοράρει στα δύο ντέρμπι με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Ριέκα, ενώ έχει πάρει ήδη δυο φορές τον τίτλο του καλύτερου παίκτη της ομάδας καθώς βρέθηκε και στην καλύτερη ενδεκάδα του κροατικού πρωταθλήματος στην πρώτη αγωνιστική.

Τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή επιβεβαιώνει και ο κροατικός σύλλογος , ο οποίος σε τοποθέτηση του, σημειώνει, «Ο μέσος της Χάιντουκ, Ρόκας Πούκστας, υπέστη τραυματισμό στο γόνατο από μια άβολη κίνηση κατά τη διάρκεια μιας μονομαχίας κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Ριέκα. Παρά τον πόνο έπαιξε το ματς με τη Ριέκα μέχρι το τέλος και τις προηγούμενες μέρες εκανε εξετάσεις και θεραπειες και το ιατρικό τιμ της Χάιντουκ ενημέρωσε ότι θα χρειαστεί να μείνει εκτός δράσης τις επόμενες εβδομάδες».

Ενώ η κροατική ιστοσελίδα, προσθέτει: «Ο πρώτος αγώνας της Χάιντουκ με τον ΠΑΟΚ θα γίνει στις 10 Αυγούστου στο «Πόλιουντ» με ώρα έναρξης στις 21:00 (22:00 Ελλάδας) και ο επαναληπτικός είναι προγραμματισμένος για μια εβδομάδα αργότερα στη Θεσσαλονίκη. Η Χάιντουκ ανακοίνωσε ότι ο Πούκστας θα μείνει εκτός έδρας τις επόμενες εβδομάδες, αναμένεται να χάσει και τις δύο συναντήσεις με την ελληνική ομάδα και αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα για τον Ιβάν Λέκο».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.