ΠΑΟΚ: Play of the Month η μαγική ενέργεια του Κωνσταντέλια στο «Κλ.Βικελίδης»

Metrosport Team04 Ιουνίου 2024

Η μαγική ενέργεια του Γιάννη Κωνσταντέλια, από την οποία προήλθε το τέρμα-τίτλου του Τάισον απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αναδείχθηκε Play of the Month από τους φίλους του ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η καταπληκτική ενέργεια του Mr. Breeze στο ματς κόντρα στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» συγκέντρωσε το 53,62% των ψήφων του κοινού, ενώ θα μπορούσε να έχει πολύ μεγαλύτερη διαφορά από τους υπόλοιπους μονομάχους και αυτό γιατί η ενέργεια του Ντόμινικ Κοτάρσκι έθεσε δυνατή υποψηφιότητα με μία εντυπωσιακή επέμβαση στο τελευταίο παιχνίδι της Τούμπας κόντρα στον Παναθηναϊκό. 

Ο Μπάμπα πάσαρε στον Κωνσταντέλια ενώ είχε πλάτη τον Οντουμπάτζο, υποδέχτηκε την μπάλα με το τακουνάκι, άλλαξε αστραπιαία κατεύθυνση και έφυγε σε κατά μέτωπο επίθεση. Ο Οντουμπάτζο τον έχασε, ο Σουλειμάνοφ προσπάθησε να τον σταματήσει με φάουλ αλλά ο Έλληνας εξτρέμ έμεινε όρθιος, πάσαρε στον Μπράντον και αυτός έβγαλε την ασίστ στον Τάισον για το 1-2. 

Φυσικό επόμενο, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε ένα ακόμα ατομικό βραβείο για το PAOK TV Play Of The Month Μαΐου. Την δεύτερη θέση πήρε η απόκρουση του Κοτάρσκι κόντρα στον Παναθηναικό με 21,05% και την τρίτη η υπέροχη προσωπική ενέργεια και ασίστ του Αντρίγια Ζίβκοβιτς κόντρα στον Άρη με 11,18%».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.