ΠΑΟΚ: Πλάνο για ενδεκάδα που θα βάλει πίεση στην Πλζεν από Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός24 Οκτωβρίου 2024

Ενα ματς με υποχρέωση νίκης έχει σήμερα Πέμπτη (19:45) ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Πλζεν και αυτό είναι σαφές ότι επηρεάζει τις τελικές επιλογές του Ραζβάν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα κόντρα στην τσεχική ομάδα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός θα ήθελε να έχει στην διάθεσή του και τον Σορετίρε και 100% έτοιμο τον Μπάμπα και ιδανικά να μπορούσε να έχει στην λίστα τους «κομμένους» Βιεϊρίνια, Λόβρεν, Μουργκ και Γκόμες για να σχεδιάσει με περισσότερα «όπλα», όμως, από την στιγμή που δεν έχει αυτή την δυνατότητα έχει κάνει focus στους παίκτες που έχει πάρει μαζί του στην αποστολή.

Προφανώς, το σφίξιμο στον προσαγωγό του Μπάμπα είναι μία παράμετρος που πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη και γι' αυτό δεν αποκλείεται τελικά η τετράδα μπροστά από τον Κοτάρσκι να αποτελείται από τους Σάστρε, Κενζτιόρα, Κόλεϊ, Ότο (αριστερά). Από ‘κει και πέρα, ο ανεβασμένος τελευταία Καμαρά αναμένεται να είναι ο ένας από τους δύο κεντρικούς μέσους και μένει να φανεί ποια θα είναι η επιλογή του Ρουμάνου τεχνικού για τον παρτενέρ του. 

Στην λογική ενός ροτέσιον που κάνει ο 55χρονος κόουτς, σε αυτό το ματς… είναι η σειρά του Μπακαγιόκο να αγωνιστεί, ωστόσο, μένει να φανεί αν ακόμη επηρεάζει την τέλική απόφαση η ανετοιμότητα που είχε δείξει στην Λιβαδειά.

Σε ό,τι αφορά στην τριάδα πίσω από τον φορ, ο Κωνσταντέλιας είναι πλέον απολύτως καλά, άρα έχει τις περισσότερες πιθανότητες να παίξει στην θέση «10», ο Τάισον θα είναι αριστερά και μένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν οι σκέψεις για να αγωνιστεί βασικός ο Ντεσπόντοφ ή κρατήσει την θέση του ο Αντρίγια.

Τέλος, ως αιχμή του δόρατος ο Λουτσέσκου έχει την δυνατότητα να επιλέξει μεταξύ και των τριών επιθετικών του, ίσως όμως η ετοιμότητα που έδειξε ο Μπράντον στο διάστημα που αγωνίστηκε στην OPAP Arena του δώσει φανέλα βασικού, έναντι των Τισουντάλι και Τσάλοφ.

Οι επιλογές του Λουτσέσκου θα έχουν στόχο να βάλουν μεγάλη πίεση στην Πλζεν και να αυξήσουν τις πιθανότητες ο ΠΑΟΚ να εμφανιστεί όσο επιθετικός χρειάζεται για να πάρει τη νίκη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.