ΠΑΟΚ: Πέρασε καιρός για να έχει κόσμο σε δυο συνεχόμενα εκτός έδρας ματς

Γιώργος Ζαΐρης09 Σεπτεμβρίου 2024

Ο ΠΑΟΚ σε πρώτη φάση στρέφει το ενδιαφέρον του στον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα, με στόχο να πανηγυρίσει την τέταρτη νίκη του στο Πρωτάθλημα σε ισάριθμους αγώνες. 

Μια νίκη που δεν θα του δώσει μόνο την ευκαιρία να διατηρηθεί στην πρώτη θέση (στη χειρότερη περίπτωση θα συνεχίσει να τη μοιράζεται με τον Ολυμπιακό), αλλά παράλληλα θα του επιτρέψει να αυξήσει με το... καλημέρα τη διαφορά από τον προσεχή αντίπαλο του στους 8 βαθμούς, αφού θα αφήσει τους πράσινους στους τέσσερις.

Αμέσως μετά από αυτό το ματς, ο Δικέφαλος θα δώσει ένα εκτός έδρας παιχνίδι, αυτό απέναντι στον Βόλο, το Σάββατο στις 21 Σεπτεμβρίου. Εκεί δηλαδή που αναμένεται να έχει τον κόσμο στο πλευρό του, αφού θεωρείται δεδομένο πώς θα επιτραπεί η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών. 

Τόσο το μη εργάσιμο της μέρας, όσο και η ώρα (νωρίς το απόγευμα) επιτρέπουν την πολυπληθή παρουσία των φίλων της ομάδας στο Πανθεσσαλικό. Αλλωστε, για τον Αχιλλέα Μπέο αυτά τα παιχνίδια (είχε συμβεί κάτι ανάλογο με τον Ολυμπιακό) είναι μια ευκαιρία για επιπλέον έσοδα και για τα ταμεία του συλλόγου και για την οικονομία της πόλης. 

Μένει να φανεί αν το εισιτήριο του αγώνα θα είναι 20 ευρώ για το πέταλο, όσο δηλαδή κόστιζε και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού τη 1η αγωνιστική. Θα πρέπει να σημειωθεί, πως μετά από αρκετά χρόνια (και έτσι πως διαμορφώθηκε το πρόγραμμα) ο ΠΑΟΚ θα έχει για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς είχε προηγηθεί η παρουσία του και στο Περιστέρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.