ΠΑΟΚ: Πατάει γκάζι ο Κόλεϊ, έξω Μπράντον για Στεάουα

Metrosport Team01 Οκτωβρίου 2024

Εκτός ευρωπαϊκής «μάχης» θα παραμείνει πάλι ο Μπράντον Τόμας, όπως και ο Αντώνης Τσιφτσής. Αποθεραπεία για Μπάμπα και Μπακαγιόκο ενόψει Στεάουα, ανεβάζει στροφές ο Κόλεϊ.

Η Τούμπα ετοιμάζεται να υποδεχθεί το League Phase του Europa League και το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου προετοιμάζεται για να πάρει το τρίποντο κόντρα στην Στεάουα.

Η προπόνηση της Τρίτης (01.10) στη Νέα Μεσημβρία ξεκίνησε με προθέρμανση, ακολούθησε παιχνίδι δύο ομάδων σε τέσσερις εστίες, ενώ στο τέλος διεξήχθη οικογενειακό δίτερμα υψηλής έντασης.

O Ομάρ Κόλεϊ έβγαλε μέρος της προπόνησης και στη συνέχεια δούλεψε ατομικά, ενώ οι Μπάμπα και Μπακαγιόκο έκαναν προγραμματισμένη αποφόρτιση. Οι Μπράντον Τόμας και Αντώνης Τσιφτσής υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Το pregame ΠΑΟΚ - Στεάουα

Την Τετάρτη (02.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία, με το πρόγραμμα να είναι ανοιχτό τα πρώτα 15 λεπτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Νωρίτερα στις 12:00 στο γήπεδο της Τούμπας θα διαξαχθεί η συνέντευξη Τύπου του Ράζβαν Λουτσέσκου . Τους ποδοσφαιριστές θα εκπροσωπήσει ο Ντόμινικ Κοτάρσκι .

Η FCSB θα προπονηθεί στις 18:30 στο γήπεδο της Τούμπας με τα πρώτα 15 λεπτά ανοιχτά για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, ενώ στις 18:00 θα διεξαχθεί η συνέντευξη Τύπου των Ρουμάνων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.