ΠΑΟΚ: Καλά νέα και δύο ερωτηματικά εν όψει ΑΕΚ

Γιώργος Καστάνης16 Οκτωβρίου 2024

Ευχάριστα νέα προέκυψαν από την προπόνηση των παικτών του ΠΑΟΚ που έγινε το πρωί της Τετάρτης 16 Οκτωβρίου, εν όψει του ντέρμπι με αντίπαλο την ΑΕΚ που θα γίνει στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής. Πέντε παίκτες είναι έτοιμοι. Ο Κωνσταντέλιας όμως παραμένει εκτός δράσης λόγω ίσως. 

Τις επόμενες τρείς ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Κωνσταντέλια, κυρίως αναφορικά με την αντίδραση του οργανισμού του, καθώς είναι εξασθενημένος από την πολύωρη ίωση που τον ταλαιπωρεί. Σε κάθε περίπτωση, όπως ενημέρωσε ο ΠΑΟΚ, πέντε παίκτες βασικοί, αναμένεται να είναι στην διάθεση του Λουτσέσκου για το σπουδαίο παιχνίδι.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο ΠΑΟΚ: "Οι παίκτες χωρίστηκαν σε ομάδες κι έπαιξαν παιχνίδια 3 Vs 2 και 4 Vs 3 υψηλής έντασης. Το τελευταίο κομμάτι της προπόνησης ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, με έμφαση στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.

Οι Μπάμπα, Ντόμινικ Κοτάρσκι, Γιόνι Όττο, Μπράντον Τόμας και Αντρίγια Ζίβκοβιτς προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα. Οι Σόλα Σορετίρε και Γιάννης Κωνσταντέλιας έμειναν εκτός λόγω ίωσης, ενώ ο Αντώνης Τσιφτσής έκανε ατομικό στο γήπεδο.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη (17.10) θα προπονηθεί στις 17:00".

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.