ΠΑΟΚ: Παράταση μέχρι 31 Αυγούστου στις ανανεώσεις εισιτηρίων διαρκείας

Δημήτρης Καλαϊτζής31 Ιουλίου 2024

Την δυνατότητα να ανανεώσουν τη θέση τους στο PAOK Sports Arena σε προνομιακή τιμή για έναν ακόμη μήνα θα έχουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, καθώς παρατείνεται μέχρι και 31 Αυγούστου 2024 η περίοδος ανανέωσης για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου.

Η ανακοίνωση:

Η πρώτη περίοδος διάθεσης που επρόκειτο να λήξει σήμερα, θα παραταθεί μέχρι και το Σάββατο 31 Αυγούστου 2024 και σε αυτό το διάστημα, υπενθυμίζεται ότι, οι κάτοχοι εισιτηρίων της προηγούμενης αγωνιστικής περιόδου (2023-24) θα έχουν το αποκλειστικό δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους με την προνομιακή τιμή ανανέωσης.

Το ίδιο χρονικό διάστημα, οι νέοι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους, μόνο όμως για εκείνες τις θέσεις που είναι δεσμευμένες (μέχρι και τις 31/08), από τους κατόχους της προηγούμενης σεζόν.

Από 010/9/2024 θα διατίθενται ελεύθερα όλες οι θέσεις του γηπέδου στην τιμή των νέων κατόχων. Δεν θα γίνονται πλέον ανανεώσεις και δεν θα ισχύει η τιμή ανανέωσης.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι από τη νέα αγωνιστική περίοδο 2024-25, δεν θα υπάρχει η δυνατότητα εισόδου στο γήπεδο χωρίς τη χρήση της εφαρμογής Gov.gr Wallet. Για αυτό και είναι απαραίτητη η εγκατάστασή της από όσους δεν τη διαθέτουν ακόμα.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα διαρκείας της ΚΑΕ ΠΑΟΚ matecoκαι κλείστε OnLine τη θέση σας στη διεύθυνση…https://www.ticketmaster.gr/paokbc-ww/showProductList.html

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.