ΠΑΟΚ παντός καιρού, αποθέωση για Πάμπλο Γκαρσία

Γιώργος Καστάνης26 Νοεμβρίου 2023

Έχει επιβεβαιωθεί από την έναρξη της σεζόν πως ο ΠΑΟΚ παρουσιάζει ένα διαφορετικό πρόσωπο μετά από κάθε διακοπή του πρωταθλήματος. Κερδίζει βαθμούς, δείχνει ένα πολύ σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο, δεν την «πατάει» όπως συνήθως βλέπαμε την περσινή σεζόν αλλά και την προπερσινή. Σε αυτό τον τομέα, τουλάχιστον έχει βελτιωθεί.

Κάτι το οποίο είπε δημόσια ο Λουτσέσκου σε πρόσφατες δηλώσεις του. Με αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα και αξιοποίηση παικτών που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής από την έναρξη της σεζόν, που όμως ανταποκρίνονται υπέρ του δέοντος. Εναντίον του Πανσερραϊκού ξεχώρισαν με την απόδοσή τους ο Μουργκ που ήταν παραγωγικός με δύο γκολ και πολύ τρέξιμο, ο Μιχαηλίδης στην άμυνα, ο Ράφα Σοάρες που πέτυχε το πρώτο του γκολ φέτος. Και ο Ντεσπόντοφ όμως επιβεβαίωσε σε πολύ μεγάλο βαθμό, πως έχει μία ξεχωριστή ικανότητα στις εκτελέσεις των στημένων. Ειδικά το γκολ που πέτυχε με απευθείας εκτέλεση κόρνερ, αποτέλεσε το «κερασάκι στην τούρτα» της ευρείας νίκης του ΠΑΟΚ.

Ο Λουτσέσκου έμεινε ευχαριστημένος, η ομάδα πετυχαίνει εύκολα γκολ απέναντι σε ομάδες που παίζουν αμυντικά όπως έκανε στην Τούμπα το βράδυ του Σαββάτου ο Πανσερραϊκός.

Το ευρύ σκορ και η άνετη νίκη σημειώθηκε και με αντίξοες καιρικές συνθήκες, πρωτόγνωρες από την έναρξη της σεζόν που απέτρεψε χιλιάδες φιλάθλους να βρεθούν στο γήπεδο.

Αναμφίβολα το αξιοσημείωτο γεγονός του Σαββατόβραδου, ήταν η πραγματική αποθέωση του Πάμπλο Γκαρσία από τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Φώναξαν ρυθμικά το όνομά του με το γνωστό σύνθημα που ακουγόταν επί σειρά ετών από τότε που ήρθε στη Θεσσαλονίκη και τον Δικέφαλο. Ήταν μία επιβεβαίωση, πως οι φίλαθλοι δεν ξεχνούν την προσφορά και κυρίως την αφοσίωση στην ομάδα, ενός ανθρώπου που ήρθε το καλοκαίρι του 2008 και συνδέθηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό με τον ΠΑΟΚ.

Συνθήματα ακούστηκαν και για τον Λουτσέσκου από την εξέδρα, κάτι το αναμενόμενο για την προσφορά του στο κλαμπ όλα αυτά τα χρόνια. Ο ΠΑΟΚ κέρδισε, παραμένει ψηλά και πλέον θα πάει με ισχυρή ψυχολογία στην Φρανκφούρτη για να πάρει το αποτέλεσμα που θα του δώσει την πρωτιά στον όμιλο του.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.