ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός: Η πρεμιέρα στην Τούμπα-Ώρα έναρξης, κανάλι μετάδοσης

Metrosport Team17 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα το βράδυ τον Πανσερραϊκό στην πρεμιέρα της Super League 1, στην 26η αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες στην έδρα του ΠΑΟΚ, με τον Δικέφαλο να μετρά 20 νίκες και την ομάδα των Σερρών να έχει φύγει με την ισοπαλία πέντε φορές.

Εκ των πραγμάτων απέναντι στον Πανσερραϊκό ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι αναγκασμένος να προχωρήσει σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σύγκριση, με αυτό που... κατέβασε την περασμένη Τρίτη στο ευρωπαϊκό ματς με τη Μάλμε για τα προκριματικά του Champions League.

Με πολλές απουσίες

Εκτός του τιμωρημένου Μιχαηλίδη (είχε αποβληθεί στο ματς με τον Αρη στην τελευταία αγωνιστική των πλέι οφ), δεν θα αγωνιστεί και ο Κοτάρσκι, καθώς έχει ράμματα στο χέρι και συνέχισε την θεραπεία. 

Εκτός αποστολής και ο Τάισον, που συνέχισε και αυτός την θεραπεία του, ενώ ο Γιόνι Όττο ακολούθησε χθες μέρος της προπόνησης στο πλαίσιο σταδιακής επανένταξης στους κανονικούς ρυθμούς. 

Ο Μπάμπα έκανε χθες ένα κομμάτι από το πρόγραμμα της ομάδας και μετά ακολούθησε πρόγραμμα αποφόρτισης. Αμφότεροι τόσο ο Ισπανός, όσο και ο Γκανέζος έμειναν εκτός αποστολής. 

Να σημειώσουμε πως εκτός αποστολής έμεινε και ο Σαμάτα, ενώ την πρώτη του παρουσία μετρά ο Σορετίρε. Να σημειωθεί πως ο Λουτσέσκου άφησε εκτός και τον Χάρη Τσιγγάρα.

Ο Ρουμάνος τεχνικός επέλεξε τους εξής παίκτες για τη μάχη με τον Πανσερραϊκό: Τσιφτσής, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Κεντζιόρα, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Θυμιάνης, Καμαρά, Σβαμπ, Οζντόεφ, Μουργκ, Σορετίρε, Κωνσταντέλιας, Α. Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Τισουντάλι, Μπράντον, Τσάλοφ.

  • Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Novasports Prime, ενώ ραδιοφωνικά από το Metropolis 95,5 των FM.

Οι... εκλεκτοί του Γρηγορίου

Από την άλλη πλευρά, εκτός αποστολής έμεινε ο Μαρίνος, που υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση μετά τη ρήξη χιαστού, που είχε υποστεί, αλλά και ο Σοφιανός που υπέστη θλάση στον φιλικό αγώνα με την ΑΕΛ.

Αναλυτικά η αποστολή: Γκουγκεσασβίλι, Κατσίκας, Τσομπανίδης, Μπέργκστρεμ, Χαντάκιας, Καρασαλίδης, Διαμαντής, Πεταυράκης, Δεληγιαννίδης, Κουτσογούλας, Κατσουλίδης, Στάικος, Λιάσος, Καπτούμ, Περούτσι, Χατζηστραβός, Τομάς, Ντέλετιτς, Σαλαζάρ, Μασκανάκης, Μπετανκόρ, Γκίγκιτς.

Η προϊστορία

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Λίγκας, οι δύο ομάδες συναντήθηκαν την περσινή περίοδο, έπειτα από το 2010-11, που ήταν για τελευταία φορά ο Πανσερραϊκός στη Super League. 

Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 5-0 στην Τούμπα για τη 12η αγωνιστική και με 2-0 στις Σέρρες για την 25η. Η ακριβώς προηγούμενη συνάντηση τους ήταν στις 5 Ιανουαρίου 2011, όταν αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 στις Σέρρες.

Το πιο συχνό σκορ στις αναμετρήσεις τους είναι το 3-0, με πέντε εμφανίσεις, ενώ ακολουθούν το 2-1 και το 2-0 με τρεις επαναλήψεις. Από τις πέντε ισοπαλίες, οι δύο είναι με σκορ 1-1, ενώ μόνο σε ένα από τα 24 παιχνίδια τους δεν έχει σημειωθεί τέρμα. Αυτό συνέβη στο μεταξύ τους 0-0 στις 23 Φεβρουαρίου 1986.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.