ΠΑΟΚ: Πάνοπλος για το βήμα πρόκρισης

Γιώργος Ζαΐρης19 Αυγούστου 2024

Μόνο ευχάριστες ήταν οι ειδήσεις που προέκυψαν από την σημερινή προπόνηση του Δικεφάλου, την πρώτη μετά την νικηφόρα πρεμιέρα στο Πρωτάθλημα επί του Πανσερραϊκού. 

Λίγες μέρες πριν από το ματς με την Σάμροκ την προσεχή Πέμπτη και ο Λουτσέσκου είδε το ιατρικό του δελτίο ουσιαστικά άδειο αφού όλοι οι παίκτες που είχαν πρόβλημα τραυματισμού προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς ενώ από αύριο και ο Μπάμπα θα τεθεί στη διάθεση του προπονητή του. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ πάνοπλος οδεύει για το σημαντικό ευρωπαϊκό ματς. Το δελτίο Τύπου της προπόνησης:

Το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό για την πρεμιέρα της Stoiximan Super League 2024-25 ανήκει στο παρελθόν. Στο μυαλό όλων από σήμερα βρίσκεται μόνο η επόμενη πρόκληση, που ακούει στο όνομα Σάμροκ Ρόβερς.

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί την ιρλανδική ομάδα την Πέμπτη (22.08, 20:30) και θέλει να κάνει βήμα πρόκρισης στο League Phase του Europa League. Η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (19.08) στη Νέα Μεσημβρία.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα κόντρα στον Πανσερραϊκό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο με τους προπονητές πάνω στους τομείς της τακτικής και της φυσικής κατάστασης, μέσα από ασκήσει και οικογενειακό διπλό.

Οι Όττο , Τάισον και Κοτάρσκι προπονήθηκαν κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Μπάμπα έκανε το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης. Την Τρίτη (20.08) o ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:30 στη Νέα Μεσημβρία.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.