ΠΑΟΚ: Πανέτοιμες και αποφασισμένες για το νταμπλ!

Metrosport Team22 Μαΐου 2024

Πανέτοιμες και αποφασισμένες για το νταμπλ! Σε αυτό το γήπεδο ο ΠΑΟΚ έχει πανηγυρίσει το πρώτο του Κύπελλο επί εποχής Σαββίδη απέναντι στην ΑΕΚ. Ηταν το καλοκαίρι του 2017. Σήμερα στο Πανθεσσαλικό θέλει να πανηγυρίσει το ίδιο τρόπαιο και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου απέναντι στον ίδιο αντίπαλο, στον πρώτο τελικό στην ιστορία των δυο ομάδων. 

Η πρωταθλήτρια ομάδα του ΠΑΟΚ που σαρώνει όλους τους τίτλους είναι αποφασισμένη να γυρίσει στη Θεσσαλονίκη με το νταμπλ και επιστρέφοντας να σταθεί στο μνημείο των Τεμπών για να αφιερώσει αυτό το Κύπελλο στα αδικοχαμένα αετόπουλα. 

Η Kωνσταντίνα Στράντζαλη μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΠΑΟΚ υποσχέθηκε αυτή και οι συμπαίκτριές της να κάνουν τα πάντα για να φέρουν το νταμπλ στη Θεσσαλονίκη απέναντι σε μια ομάδα που θυμίζουμε πως είναι η μοναδική που δεν κατάφερε να χάσει στο Πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ αφού στην Αθήνα το παιχνίδι είχε ολοκληρωθεί ισόπαλο (2-2): «Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι διαφορετικός από αυτόν του πρωταθλήματος. 

Πρόκειται για μονά ματς. Για εμάς είναι ένας τελικός. Θέλουμε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να πανηγυρίσουμε και την κατάκτηση του κυπέλλου, ένας θεσμός ο οποίος επέστρεψε μετά από χρόνια. Είμαστε προετοιμασμένες για ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτα, είμαστε η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, και καλύτερη από την ΑΕΚ. Ανυπομονούμε για αυτό το παιχνίδι, θέλοντας να τελειώσουμε μία άκρως πετυχημένη σεζόν. Μεγάλο ρόλο παίζει η ψυχολογία, η οποία είναι ξεκάθαρα υπέρ μας, αλλά και η εμπειρία. Εμείς έχουμε έμπειρες παίκτριες στην ομάδα, οι οποίες θα σηκώσουμε το άγχος και την ψυχολογία της ευθύνης, όπως επίσης και το ταλέντο, το οποίο θεωρώ ότι ξεχειλίζει στη δική μας ομάδα». 

Ο ΠΑΟΚ έχει δυο αγώνες για το φινάλε της σεζόν, τον σημερινό και έναν ακόμη για το Πρωτάθλημα το προσεχές Σάββατο με τον Αστέρα Τρίπολης. Ο στόχος ξεκάθαρος σύμφωνα με τον Θαλή Θεοδωρίδη τον προπονητή της ομάδας: «Θέλουμε να τελειώσουμε με δύο νίκες, η μία στον τελικό Κυπέλλου, ώστε να το κατακτήσουμε, και μία το άλλο Σάββατο κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, ώστε να πάρουμε το Πρωτάθλημα ως αήττητοι». 

Mόνο με γυναίκες και παιδιά στις κερκίδες! Τι πιο αναμενόμενο! Άλλος ένας τελικός που διοργανώνει η ΕΠΟ και δεν θα έχει στις κερκίδες θεατές. Όπως έκανε γνωστό η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία μέσα από ανακοίνωση της, στο γήπεδο θα επιτραπεί η παρουσία μόνο γυναικών και παιδιών! 

Σημειώνεται: «Παρουσία μόνο γυναικών και παιδιών κάτω 15 ετών (ελεύθερη είσοδο για αυτούς), θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών 2023-24 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ (Πανθεσσαλικό Στάδιο, Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 16:00). 

Η είσοδος στο γήπεδο θα πραγματοποιηθεί από τη 2η πεζογέφυρα, ενώ ανοικτή θα είναι μόνο η θύρα VIP και θα λειτουργήσει μόνο το κεντρικό πάρκινγκ. Όσον αφορά στις δύο φιναλίστ, η κάθε μία δικαιούται την είσοδο παραγόντων και προσωπικού με μέγιστο αριθμό τα 40 άτομα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.