«ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ για Μίραντσουκ»!

Metrosport Team31 Ιουλίου 2024

Το ενδιαφέρον τεσσάρων μεγάλων ομάδων της Super League για τον Άντον Μίραντσουκ αποκαλύπτει δημοσίευμα του δημοσιογράφου, Ιβάν Καρπόφ.

Όπως σημειώνει σχετικά, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν στη μεταγραφική τους λίστα τον 28χρονο Ρώσο εξτρέμ που έχει μείνει ελεύθερος.

Στο στόχαστρο τεσσάρων ελληνικών ομάδων, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ παρουσιάζεται ο Άντον Μίραντσουκ.

Όπως γράφει ο Ρώσος δημοσιογράφος, Ιβάν Καρπόφ… «4 ελληνικοί σύλλογοι ενδιαφέρονται για τον Μιράντσουκ: Το όνομα του Άντον εμφανίζεται στις λίστες των κορυφαίων της Super League Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ».

Υπογραμμίζει και υπενθυμίζει παράλληλα πως «οι πρώτες επαφές των ασπρόμαυρων με τον παίκτη έγιναν τον Μάιο».

Ένα ιδιαίτερο στοιχείο που σημειώνεται επίσης είναι το γεγονός πως ο Μίραντσουκ έχει τους ίδιους δικηγόρους που χειρίζονται την υπόθεση Τσάλοφ-ΠΑΟΚ: «Την υπόθεση χειρίζονται οι ίδιοι δικηγόροι που ολοκληρώνουν τώρα τη συμφωνία για να ενταχθεί ο Τσάλοφ στην ομάδα του Σαββίδη» σημειώνεται και παράλληλα επισημαίνεται πως στις επόμενες ημέρες αναμένεται εκδήλωση του ενδιαφέροντος για τον 28χρονο ποδοσφαιριστή και «ενδέχεται να του γίνει επίσημη πρόταση μεταγραφής».

Παράλληλα ενδιαφέρον για τον Μίραντσουκ φέρεται να έχει εκδηλώσει και η Γαλατασαράι.

Ο 28χρονος επιθετικός χαφ που αγωνίζεται και ως αριστερός εξτρέμ, έχει καταγράψει 217 συμμετοχές, σημείωσε 51 γκολ και μοίρασε 34 ασίστ με την Λοκομοτίβ Μόσχας, έχοντας ξεκινήσει από τα τμήματα υποδομής της (μετά τη Σπαρτάκ Μόσχας), ενώ αγωνίστηκε δανεικός στη Λεβάντια Ταλίν της Εσθονίας, όπου κατέγραψε 35 συμμετοχές με 15 γκολ και 10 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.