ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Τερίμ για την ενδεκάδα της Τούμπας

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Ο Φατίχ Τερίμ καταστρώνει τα πλάνα του για το σημερινό (15/5, 20:00, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, NovaSports Prime), ντέρμπι του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Superleague 1, με τον ίδιο να μην έχει μαζί του στη Θεσσαλονίκη τον Φώτη Ιωαννίδη και τον Βέρμπιτς, ενώ εκτός αποστολής για διαφορετικούς λόγους έμειναν οι Αϊτόρ και Τζούρισιτς.

Στην αναμέτρηση που θα διευθύνει ο Ολλανδός, Λίντχαουτ Αλάρντ, ο Φατίχ Τερίμ προσανατολίζεται στο να γυρίσει στο κέντρο της άμυνας τον Αράο δίπλα στον Γεντβάι με τους Τσέριν και Πέρεθ να αποτελούν το δίδυμο στα χαφ , ενώ ο Μαντσίνι με τον Μπερνάρ θα αποτελούν τα άκρα της επίθεσης ενώ ο Σπόραρ θα βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης των Πρασίνων.

Παναθηναϊκός (Τερίμ, 4-3-3): Ντραγκόφσκι – Κώτσιρας, Γεντβάι, Αράο, Χουάνκαρ – Τσέριν, Πέρεθ, Μπακασέτας – Μαντσίνι, Μπερνάρ, Σπόραρ.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ντραγκόφσκι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ζέκα, Μπακασέτας, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Γερεμέγεφ, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Ακαϊντίν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.