ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: H απόδοση των παικτών του Δικεφάλου

Κώστας Πετρωτός15 Σεπτεμβρίου 2024

Ενα παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων έγινε στην Τούμπα, μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, και το Metrosport.gr αναλύει την απόδοση των παικτών του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ντομινίκ Κοτάρσκι: Σταθερός όταν χρειάστηκε στις επεμβάσεις του, καλός με την μπάλα στα πόδια, γενικώς ενέπνεε εμπιστοσύνη για την άμυνά του. Σπουδαία η επέμβαση του στο σουτ του Ιωαννίδη στο φινάλε.

Γιόνι Ότο: Είχε μπόλικη δουλειά με τον ταχύτατο Πελίστρι τον οποί αντιμετώπισε αποτελεσματικά, δεν έκανε λάθη με την μπάλα στα πόδια. 

Ραχμάν Μπάμπα: Ο καλύτερος του πρώτου ημιχρόνου επιθετικά μαζί με τον Σβαμπ, μετά από ένα σημείο άρχισε να παίζει πιο συντηρητικά, ίσως για να διαχειριστεί τις δυνάμεις του. 

Τόμας Κεντζιόρα: Ο Πολωνός είχε αρκετή δουλειά, δεν έκανε λάθη με την μπάλα στα πόδια, αλλά υπήρχαν στιγμές που φάνηκε να μην μπορεί να βάλει αποτελεσματικό στοπ στον Ιωαννίδη.

Γιάννης Μιχαηλίδης: Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια και στις καλύψεις χώρων, είχε και αυτός πρόβλημα στις προσωπικές μονομαχίες με τον Ιωαννίδη, αφού είναι περισσότερο λίμπερο.

Στέφαν Σβαμπ: Εξαιρετικό παιχνίδι από τον αρχηγό του ΠΑΟΚ, που λειτούργησε άψογα σαν κρυφός φορ και θα μπορούσε να έχει καλύτερη εκτέλεση σε μία-δύο φάσεις, ενώ δύο φορές του είπε όχι ο Ντραγκόφσκι. 

Μαγκομέντ Οζντόεφ: Ο Ρώσος δεν κράτησε πολύ μπάλα στα πόδια, αλλά κάλυψε πολλά χιλιόμετρα και κινήθηκε έξυπνα στην περιοχή του Ντραγκόφσκι (σε μία φάση του πήρε την μπουκιά από το στόμα ο Τσάλοφ).

Τάισον Φρέντα: Μπλοκαρισμένος σε όλο το πρώτο ημίχρονο από το στενό μαρκάρισμα των παικτών του Παναθηναϊκού, ανέβηκε όμως στο δεύτερο και πήρε πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Ο γνωστός παίκτης με τσαγανό και ενέργεια, με βοήθεια ανασταλτικά και επιθετικά. Του έλειψε όμως η μεγάλη επιθετική ενέργεια.

Γιάννης Κωνσταντέλιας: Από το 20’ και μετά βρήκε χώρους να κινηθεί, αλλά όσο ορεξάτος κι αν ήταν του έλειψε η μεγάλη ενέργεια από αυτές που μας έχει συνηθίσει. Ήταν, πάντως, μόνιμη απειλή για την άμυνα του Παναθαηναϊκού.

Φέντορ Τσάλοφ: Ο Ρώσος δεν ήταν στα επίπεδα που χρειαζόταν ο ΠΑΟΚ. Παρότι βρέθηκε μέσα στις φάσεις, δεν μπόρεσε να δημιουργήσει πονοκέφαλο στους αμυντικούς του Παναθηναϊκού, ενώ και οι εκτελέσεις του δεν ήταν καλές. 

Αλί Σαμάτα: Ο Τανζανός ήταν σίγουρα πιο ουσιώδης από τον Τσάλοφ, φάνηκε περισσότερο στο ματς, αλλά δεν είχε τη φάση που θα τον έκανε πρωταγωνιστή.

Κιρίλ Ντεσπόντοφ: Ο Βούλγαρος έπαιξε λίγο, αλλά έδειξε και πάλι ότι στις εκτελέσεις στημένων φάσεων είναι ο πιο ποιοτικός παίκτης πιθανόν του πρωταθλήματος.

Μαντί Καμαρά: Του δόθηκε μία ευκαιρία να γίνει μεγάλος πρωταγωνιστής του ματς.  

Σόλα Σορετίρε: Μπήκε ελάχιστα στο φινάλε και δεν μπορεί να κριθεί.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.