ΠΑΟΚ-Παναιτωλικός: Με αλλαγές η ενδεκάδα που τέσταρε ο Λουτσέσκου

Κώστας Πετρωτός25 Αυγούστου 2024

Μόλις λίγα 24ωρα μετά τον θρίαμβο επί της Σάμροκ Ρόβερς με 4-0 που έστειλε, ουσιαστικά, τον ΠΑΟΚ στο League Stage του Europa League, ο Ραζβάν Λουτσέσκου και οι παίκτες του θα μπουν ξανά στο γήπεδο για τη νέα αγωνιστική πρόκληση που έχουν μπροστά τους.

Αυτή ακούει στο όνομα Παναιτωλικός, για την 2η αγωνιστική της Super League. Ο Δικέφαλος θέλει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του, έπειτα το 3-2 της πρεμιέρας κόντρα στον Πανσερραϊκό και σε αυτή του την προσπάθεια δεν θα έχει διαθέσιμους τον τραυματία Μπράντον και τον Κουλιεράκη, ο οποίος έχει πάρει μεταγραφή στη Βόλφσμπουργκ.

Ο Ρουμάνος κόουτς του ΠΑΟΚ δοκίμασε χθες (24/8) τον Μιχαηλίδη δίπλα στον Κεντζιόρα, τον Ράφα αντί του Μπάμπα αριστερά στην άμυνα και τον Ντεσπόντοφ αντί του Ζίβκοβιτς στο δεξί άκρο της επίθεσης. Εκτός αρχικού σχήματος ήταν και ο Τάισον.

Αναλυτικά, στην ενδεκάδα που τέσταρε ήταν ο Κοτάρσκι κάτω από τα γκολπόστ, οι Σάστρε, Μιχαηλίδης, Κεντζιόρα και Ράφα από δεξιά προς αριστερά στην άμυνα, οι Σβαμπ-Καμαρά στον άξονα και οι Ντεσπόντοφ, Μουργκ και Κωνσταντέλιας πίσω από τον Τσάλοφ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.