ΠΑΟΚ: «Παγώνει» του Ντε Χέα στη Τζένοα, που έχει στα υπόψιν τον Κοτάρσκι

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Η μεταγραφή του Νταβίντ Ντε Χέα στην Τζένοα «παγώνει» και οι Ιταλοί έχουν στη λίστα τους πάντα τον Ντομινίκ Κοτάρσκι του ΠΑΟΚ

Το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Κροάτη τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ δεν είναι τωρινό. Έχει εκφραστεί μέσω προτάσεων των Γενοβέζων που απέρριψε ο Δικέφαλος του Βορρά. Η ιταλική ομάδα έχει στραφεί σε άλλες επιλογές, δίχως όμως ακόμη να έχει βρει την ιδανική επιλογή.

Η Τζένοα έφτασε κοντά στην απόκτηση του Νταβίντ Ντε Χέα, ωστόσο το θέμα «πάγωσε» λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του Ισπανού γκολκίπερ, ο οποίος έχει έναν χρόνο αγωνιστικής απραξίας, καθώς είναι ελεύθερος μετά την παρουσία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με το «Sky Sports» η Τζένοα δεν προχωρά στην απόκτηση του 33χρονου Ισπανού τερματοφύλακα λόγω των υψηλών απαιτήσεών του και ως εκ τούτου το θέμα γκολκίπερ παραμένει ανοικτό για την ομάδα του Τζιλαρντίνο.

Η εξέλιξη αυτή δεν αποκλείεται μάλιστα να αναθερμάνει το ενδιαφέρον της Τζένοα για τον Κοτάρσκι, δεδομένου του γεγονότος πως οι Ιταλοί τον έχουν στα υπόψιν τους...

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.