ΠΑΟΚ: Πάει για 4+1 φιλικά στην Ολλανδία

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Ρεπορτάζ: Γ.Καστάνης, Γ.Ζαΐρης

Μέσα στις επόμενες μέρες η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα κάνει γνωστό το πλήρες πρόγραμμα των φιλικών αγώνων που θα δώσει επί ολλανδικού εδάφους και η στόχευση που υπάρχει είναι να αντιμετωπίσει τέσσερις ομάδες ενώ υπάρχει σκέψη και για ένα πέμπτο φιλικό ματς. Ο ΠΑΟΚ θα βρεθεί το μεσημέρι της Δευτέρας 1ης Ιουλίου στο Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς θα πάει στο Χορστ και στο Park Hotel και το απόγευμα της ίδιας μέρας θα κάνει την πρώτη προπόνηση.

Εχοντας όμως προηγηθεί ένα σημαντικό κομμάτι προπονήσεων επί ελληνικού εδάφους, ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν θέλει να χάσει χρόνο για αυτό και το πρώτο φιλικό στην Ολλανδία αναμένεται να δοθεί στις 3 Ιουλίου, δυο μέρες δηλαδή μετά την άφιξη της ομάδας εκεί. Ο Δικέφαλος που όταν θα ταξιδεύει στην Ολλανδία θα γνωρίζει ήδη τον αντίπαλο του στον δεύτερο προκριματικό γύρο του CHL (η κλήρωση θα γίνει στις 19 Ιουνίου) κάνει προσπάθειες ώστε τουλάχιστον τα τρία από τα φιλικά που θα δώσει να γίνουν στο γήπεδο που βρίσκεται μόλις πέντε χιλιόμετρα δίπλα από το προπονητικό του κέντρο και στο οποίο και την περσινή σεζόν είχε παίξει δυο φιλικά (ένα εκ των οποίων με την Γκενκ την οποία και φέτος είναι πιθανό να αντιμετωπίσει).

Μάλιστα υπάρχει η σκέψη παραμονές της αναχώρησης του από την Ολλανδία, δηλαδή στις 14 Ιουλίου, ημέρα Κυριακή να δώσει δυο φιλικά παιχνίδια ώστε ο Λουτσέσκου να παρατάξει δυο διαφορετικές ενδεκάδες. Σε κάθε περίπτωση φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους πριν από τον πρώτο του ευρωπαϊκό αγώνα (23 ή 24 Ιουλίου) δεν θα δώσει. Η ομάδα με την επιστροφή της στις 15 Ιουλίου θα απολαύσει το ρεπό της για μερικές μέρες και αμέσως μετά με προπονήσεις θα μπει στην τελική ευθεία για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.