ΠΑΟΚ: Όταν αστυνομικοί σημάδεψαν τον Μπακαγιόκο με όπλο (vid)

Metrosport Team31 Αυγούστου 2024

Με αφορμή τη μεταγραφή του Τιεμουέ Μπακαγιόκο στον ΠΑΟΚ θα σας περιγράψουμε μία δύσκολη στιγμή της ζωής του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Δικεφάλου του Βορρά.

Όλα συνέβησαν όταν αγωνιζόταν στην Ιταλία για λογαριασμό της Μίλαν όπου έπεσε θύμα αστυνομικής βίας. 

Σύμφωνα με τα μέσα ενημέρωσης της γείτονας χώρας, η αστυνομία …τον μπέρδεψε με άλλον με αποτέλεσμα να τον συλλάβει και να τον ακινητοποιήσει υπό την απειλή όπλου! 

Ένας αστυνομικός έσπρωξε τον ξαφνιασμένο ποδοσφαιριστή απέναντι σε ένα περιπολικό. Την ώρα που άδειαζε τις τσέπες του Μπακαγιόκο, δύο άλλοι αστυνομικοί με όπλα στα χέρια στράφηκαν προς το αυτοκίνητό του. Εκεί, μία γυναίκα αστυνομικός κρατούσε ττο όπλο της και και το έστρεφε προς έναν άλλο επιβάτη του οχήματος. Λίγο αργότερα, η αστυνομία κατάλαβε το λάθος της και άφησε αμέσως ελεύθερο τον «Μπάκα».

Σε δήλωσή του στο CNN, το γραφείο Τύπου της αστυνομίας του Μιλάνου ανέφερε: «Αναφορικά με το βίντεο που κυκλοφόρησε, σχετικά με έναν αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον παίκτη της Μίλαν, Τιεμουέ Μπακαγιόκο, υπογραμμίζουμε ότι ο έλεγχος – που πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια μιας επιχείρησης της οποίας το πλαίσιο δικαιολογούσε την υιοθέτηση των υψηλότερων μέτρων ασφαλείας, επίσης για σκοπούς αυτοπροστασίας – πραγματοποιήθηκε με τρόπο που ήταν απολύτως συνεπής με την κατάσταση κινδύνου, προσθέτοντας πως: «Μόλις ταυτοποιήθηκε το άτομο και διευκρινίστηκε ότι δεν σχετίζεται με τα γεγονότα, τα αστυνομικά καθήκοντα επανήλθαν κανονικά, χωρίς κανενός είδους καταγγελία εκ μέρους του εμπλεκόμενου προσώπου. Ήταν μια παρεξήγηση, αλλά οι συνάδελφοι συμπεριφέρθηκαν σωστά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.