ΠΑΟΚ: Ώρες αναμονής για τον Τόμας Κεντζιόρα

Metrosport Team05 Ιουλίου 2024

Αποστολή: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ - Ρεπορτάζ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Το είπε όσο πιο ξεκάθαρα μπορούσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ, μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ Λάρνακας: Περιμένουμε τον έναν, έχουμε ελπίδες για τον άλλον. Εννοώντας τους Κεντζιόρα και Μειτέ.

Η διαδικασία ένταξης στον Πρωταθλητή, ειδικά για τον Πολωνό κεντρικό αμυντικό βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Ο Κεντζιόρα έχει κατορθώσει να πείσει τον πρόεδρο της Ντιναμό Κιέβου για να μην διεκδικήσει περισσότερα χρήματα από τον Δικέφαλο και να του επιτρέψει να παίξει ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ για να συμμετέχει στην προσπάθεια για την πρόκριση στους “36” του Champions League. Στον Δικέφαλο εκτιμούν πως πολύ σύντομα θα έχουμε θετικές εξελίξεις.

Ο Λουτσέσκου είπε τις προάλλες πως ελπίζει και για τον άλλο παίκτη, υπονοώντας (χωρίς να τον κατονομάσει) τον Μειτέ. Εφόσον επιτευχθεί και αυτός ο στόχος, τότε θα έχουν κλειδώσει οι βασικοί παίκτες την τρέχουσα χρονική περίοδο. Και θα απομένουν ο σέντερ φορ γκολτζής και πιθανότατα ένας ποιοτικός εξτρέμ. Αυτή η διαδικασία ενίσχυσης θα γίνει παράλληλα με τα επίσημα παιχνίδια της ομάδας.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.