ΠΑΟΚ: Ομάδα και λαός έτοιμοι για το «άλμα» προς τον τίτλο - Η ενδεκάδα του Λουτσέσκου

Γιώργος Ζαΐρης12 Μαΐου 2024

Η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ του επέτρεψε να συνεχίζει να ελπίζει για τον τίτλο. Ο ΠΑΟΚ θέλει τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό που θα του εκτοξεύσει τις ελπίδες αφού θα μειώσει τη διαφορά στον έναν βαθμό από την ΑΕΚ που την προσεχή Τετάρτη (15/5) θα αγωνιστεί στο ''Γεώργιος Καραϊσκάκης'' νιώθοντας πλέον την καυτή ανάσα του Δικεφάλου. 

Όλα αυτά όμως θα έχουν αξία αν στην κατάμεστη Τούμπα με την στήριξη του κόσμου, η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου κάνει το τέλειο παιχνίδι που θα την οδηγήσει στο τρίποντο, στο πιο σημαντικό μέχρι το… επόμενο!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ δύσκολη. Αλλά και πίστη και η αυτοπεποίθηση στα ύψη όπως άλλωστε αναδεικνύουν και οι δηλώσεις των Κεντζιόρα-Μπράντον.

Ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του με μια τελευταία προπόνηση που είχε μια καλή είδηση. Ο Ντεσπόντοφ που τις περασμένες μέρες απείχε λόγω ενοχλήσεων στη μέση, τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του και έτσι αναμένεται να είναι στην 20άδα. Και σημειώνουμε «αναμένεται» καθώς ο προπονητής του Δικεφάλου δεν ανακοίνωσε την αποστολή. Ετσι μετά το πέρας της προπόνησης άπαντες πήγαν στο ξενοδοχείο για να ετοιμαστούν για τη σημερινή «μάχη» που μπορεί να φέρει τον ΠΑΟΚ πιο κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

Από τη στιγμή που η ομάδα είχε δυο εβδομάδες ξεκούρασης και προετοιμασίας, ο προπονητής του Δικεφάλου γνωρίζει πως οι ποδοσφαιριστές του με γεμάτες τις μπαταρίες είναι πανέτοιμοι να ανταποκριθούν στα «θέλω» του. 

Ο Κοτάρσκι αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, με τον Σάστρε να διεκδικεί τη θέση από τον Οτο στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Κεντζιόρα με τον Κουλιεράκη θα είναι στο κέντρο της και ο Μπάμπα στα αριστερά. 

Ο Μεϊτέ με τον Σβαμπ θα προσπαθήσουν στο χώρο του κέντρου να κυριαρχήσουν έχοντας μπροστά τους τον Γιάννη Κωνσταντέλια. 

Ο Ζίβκοβιτς θα είναι στα δεξιά της άμυνας με τον Τάισον στα αριστερά και τον Μπράντον Τόμας στην κορυφή της επίθεσης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.