ΠΑΟΚ: Όλοι περιμένουν τις σημερινές ανακοινώσεις για τα διαρκείας

Metrosport Team14 Ιουνίου 2024

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΤΑΝΗΣ 

Το Metrosport.gr είχε φροντίσει να σας ενημερώσει πως μέχρι την Παρασκευή η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα ανακοινώσει τα εισιτήρια διαρκείας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Σήμερα λοιπόν αναμένεται να δημοσιοποιήσει τη σχετική ανακοίνωση και την Δευτέρα θα αρχίσει η διάθεση των εισιτηρίων. 

Σε πρώτη φάση θα έχουν δικαίωμα ανανέωσης οι περσινοί κάτοχοι, ενώ παράλληλα οι θέσεις που πέρσι δεν είχαν «καπαρωθεί» από κατόχους διαρκείας θα είναι επίσης ελεύθερες προς πώληση. Αμέσως μετά από ένα εύλογο διάστημα, όπου οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία να ανανεώσουν τη θέση τους, όλες θα ελευθερωθούν και θα είναι στη διάθεση όλων των υπολοίπων.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως για τους περσινούς κατόχους και εφόσον έγκαιρα ανανεώσουν τη θέση τους, δεν θα υπάρχει καμιά απολύτως αύξηση σε σχέση με πέρσι. Και αυτό είναι λογικό αφού θυμίζουμε πως την περασμένη αγωνιστική περίοδο όπου για δυο μήνες τα γήπεδα ήταν κλειστά, δεν είδαν ματς του ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο του Πρωταθλήματος! Αντίθετα για τους νέους κατόχους θα υπάρχει μια αύξηση στην τιμή, σε ποσοστό που αγγίζει το 10% για τα φτηνά εισιτήρια διαρκείας και μια που θα φθάνει το 15% για τα πιο ακριβά. Αυτό αναμένεται να συμβεί, σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ» και του metrosport.gr, έτσι όπως πάντα αποφάσισε η ασπρόμαυρη ΠΑΕ.

Διαρκείας και… ρευστό

Προφανώς και η κατάκτηση του Πρωταθλήματος, η παραμονή του Κωνσταντέλια και η μεταγραφική ενίσχυση έχουν «φτιάξει» για τα καλά τους φιλάθλους που θα σπεύσουν να αγοράσουν τα εισιτήρια διαρκείας. Αυτό σημαίνει πως θα εισρεύσει και… ρευστό στα ταμεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ που θα είναι… άμεσο και είναι προφανώς καλοδεχούμενο. Ειδικά από τη στιγμή που κάθε έσοδο είναι πολύτιμο και χρήσιμο. Μην ξεχνάτε πως ήδη για παράδειγμα, στην ΑΕΚ και στον Ολυμπιακό έχουν πωληθεί περισσότερα από 10.000 εισιτήρια διαρκείας

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.