ΠΑΟΚ: Όλα δείχνουν Τόμας Ζορν για νέο αθλητικό διευθυντή

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2023

Εδώ και λίγες μέρες η εφημερίδα «Metrosport» είχε αποκαλύψει ότι ο ΠΑΟΚ προχωρά σε συμφωνία με νέο αθλητικό διευθυντή, επιλογής της οικογένειας Σαββίδη, ο οποίος θα προέρχεται από την ρωσική αγορά. Πριν από λίγη ώρα, μέσω της εκπομπής «Τρίτο Ημίχρονο», στο Metropolis 95,5, ο Κώστας Πετρωτός έδωσε στην δημοσιότητα πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες, ο εκλεκτός του Ιβάν και του Γιώργου Σαββίδη είναι ο Τόμας Ζορν.

Ο 37χρονος Γερμανός αθλητικός διευθυντής που, όμως, γεννήθηκε και έζησε μέχρι τα οκτώ του στην Μόσχα, πριν η οικογένειά του μετακομίσει στο Βερολίνο, έχει ενεργή ενασχόληση στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο από τα 22 του, όταν είχε μεσολαβήσει προκειμένου ο Ρώσος φορ Πογκρέμπνιακ να μεταγραφεί στην Στουτγάρδη ως αντικαταστάτης του Μάριο Γκόμες όταν ο τελευταίος είχε πάει στην Μπάγερν.

Το όνομά του ως αθλητικός διευθυντής το είχε κάνει σε δύο ρωσικές ομάδες, την Σπαρτάκ και την Λοκομοτίβ Μόσχας (στην δεύτερη είχε πάει όταν ανέλαβε το τιμόνι της ο επίσης Γερμανός, Ραλφ Ράνγκινγκ και αποχώρησε όταν έφυγε εκείνος).

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Ζορν αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες καθώς έχουν συμφωνηθεί τα πάντα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.