ΠΑΟΚ: Όλα δείχνουν ότι η μεταβίβαση διαρκείας στην Τούμπα αρχίζει με Βικτόρια Πλζεν

Κώστας Πετρωτός18 Οκτωβρίου 2024

Πριν από λίγες ώρες μέσω ενημέρωσης της ΓΓΑ έγινε γνωστό ότι μέσω του gov.gr wallet υπάρχει πλέον η δυνατότητα για μεταβίβαση του ειστηρίου διαρκείας και παράλληλα η αλλαγή συνοδείας ανηλίκου. Στην σχετική ανακοίνωση καταγράφεται όλη η απαραίτητη διαδικασία, ωστόσο, σε κάποιο σημείο της τονίζεται ότι «η επιλογή του συγκεκριμένου τρόπου μεταβίβασης των εισιτηρίων διαρκείας ανήκει στη διακριτική ευχέρεια των ΠΑΕ και των ΚΑΕ».

Σε ό,τι αφορά στη ΠΑΕ ΠΑΟΚ που διατηρεί ανοιχτή γραμμή επικοινωμίας με την αρμόδιο υπουργείο από την αρχή της διαδικασίας των ηλεκτρονικών εισιτηρίων, εδώ και μέρες προετοιμάζονται για το κομμάτι της μεταβίβασης των εισιτηρίων διαρκείας, ήθελαν, ωστόσο, να πάνε χέρι-χέρι με την ΓΓΑ για να είναι απόλυτα σύννομοι. Πλέον, ανοίγει ο δρόμος για να εφαρμοστεί στην πράξη και στην Τούμπα η διαδικασία και όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του metrosport.gr, είναι πολύ πιθανό η διαδικασία μεταβίβασης διαρκείας να αρχίσει από την ερχόμενη Πέμπτη στο ματς με την Βικτόρια Πλζεν.

Η τελική απόφαση θα γίνει γνωστή με την ανακοίνωση της διάθεσης των εισιτηρίων για το ματς με τους Τσέχους (αν στο ελάχιστα πιθανό σενάριο δεν εφαρμοστεί σε αυτό το ματς, η αρχή θα γίνει στον αγώνα με τον ΟΦΗ την άλλη Κυριακή).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.