ΠΑΟΚ: Οι προτάσεις στα χέρια του Τσαούση και η πρόθεση του παίκτη

Χάρης Εμμανουηλίδης15 Ιουλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση του από την προετοιμασία επί Ολλανδικού εδάφους με τον Μάριο Τσαούση να εξετάζει τις επιλογές που έχει για το μέλλον του , τόσο στην Τούμπα, όσο και μακριά από αυτή.

Όπως είχατε ενημερωθεί μέσα από το Metrosport.gr, ο νεαρός ακραίος αμυντικός έχει στα χέρια του πρόταση από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από την Μαρίτιμο η οποία την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο τερμάτισε στην 4η θέση της δεύτερης κατηγορίας του Πορτογαλικού πρωταθλήματος και θέλει να ενισχυθεί με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο, έχοντας στη λίστα της τον ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου. 

Ο γεννημένος το 2000 αριστερός μπακ που τη σεζόν 2023-24 αγωνίστηκε δανεικός στον ΠΑΣ Γιάννενα βλέπει τον αγωνιστικό του ρόλο στους Θεσσαλονικείς να έχει υποχωρήσει και τον χρόνο συμμετοχής του ακόμα και στα φιλικά να είναι μικρός , κοιτώντας έτσι τις επιλογές που έχει για να μετακομίσει σε νέα μέρη.

Εκτός από τον Πορτογαλικό σύλλογο που έχει δείξει εμπράκτως το ενδιαφέρον του στον Τσαούση, προσφέροντας του τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, υπάρχει ενδιαφέρον και από τη γειτονική Ιταλία καθώς ομάδες της Serie B έχουν κλείσει το μάτι στον 24χρονο μπακ, με τον ίδιο να αναμένεται να εξετάσει τις επιλογές του άμεσα ώστε να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα.

Ο ίδιος έχει συμβόλαιο με τον ''Δικέφαλο του Βορρά'' μέχρι το καλοκαίρι του 2025 κάτι που μπορεί να ανοίξει τον δρόμο ώστε ο ίδιος να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τους ''ασπρόμαυρους'' κρατώντας οι ίδιοι ένα ποσοστό μεταπώλησης για ένα παιδί το οποίο ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τις ακαδημίες του συλλόγου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.