ΠΑΟΚ: Το μονοπάτι του πρωταθλητή και οι πιθανοί αντίπαλοι στο Champions League

Metrosport Team20 Μαΐου 2024

Ο ΠΑΟΚ ως πρωταθλητής Ελλάδος για τη σεζόν 2023 - 24 ξεκινάει το ευρωπαϊκό του ταξίδι από τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και έχοντας συλλογικό ranking 37.000 βαθμών στη... σακούλα του θα βρεθεί στους ισχυρούς του 2ου προκριματικού γύρου της ανανεωμένης διασυλλογικής διοργάνωσης εκεί όπου θα χρειαστεί να αφήσει εκτός τρεις αντιπάλους του για να μπει στο group stage.

Οι πιθανοί του αντίπαλοι είναι, Ελσίνκι (πρωταθλήτρια Φινλανδίας), Φλόρα Ταλίν (πρωταθλήτρια Εσθονίας), Στεάουα (πρωταθλήτρια Ρουμανίας), Κλάκσβικ (πρωταθλήτρια Φερόε), Σάμροκ Ρόβερς (πρωταθλήτρια Ιρλανδίας), Λίνκολν Ρεντ Ιμπς (πρωταθλήτρια Γιβραλτάρ), Δε Νιού Σεντς (πρωταθλήτρια Ουαλίας), Ρίγα (πρωταθλήτρια Λετονίας), Πετροκούμπ (πρωταθλήτρια Μολδαβίας), Μπαλκάνι (πρωταθλήτρια Κοσόβου), Μπόρατς Μπάνια Λούκα (πρώτη στη Βοσνία) μαζί με τη Γιαγκελόνια που μένει να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Ο ''Δικέφαλος του Βορρά'' αναμένεται να παίξει την πρώτη του αναμέτρηση στις 23 ή 24 Ιουλίου ενώ οι αγώνες ρεβάνς στις 30 ή 31 του ίδιου μήνα με την κλήρωση να γίνεται σε λιγότερο από ένα μήνα από σήμερα στις 19 Ιουνίου.

Σε περίπτωση πρόκρισης του, οι αναμετρήσεις του 3ου προκριματικού γύρου θα γίνουν στις 6 ή 7 Αυγούστου ενώ οι έξι ρεβάνς στις 13 Αυγούστου. Στη συνέχεια οι ''ασπρόμαυροι'' θα μπουν στα πλέι οφ της διοργάνωσης με τη σειρά των αγώνων να γίνονται στις 20 ή 21 και 27 ή 28 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.