ΠΑΟΚ: Οι Κροάτες ξεχώρισαν τον Κοτάρσκι και τον στέλνουν στην Εθνική ανδρών

Metrosport Team30 Ιουνίου 2023

Η Κ21 της Κροατίας αποκλείστηκε άδοξα απο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, όμως ο Ντομινικ Κοτάρσκι ήταν απο τους παίκτες που ξεχώρισαν, με τους συμπατριώτες του να αναφέρουν πως ο γκολκιπερ του ΠΑΟΚ θα μπορούσε να συγκαταλεγεί στην αποστολή της  Εθνικής Κροατίας για το Euro 2024.

«Το μεγαλύτερο άλμα μετά το Euro U21 μπορεί επιτέλους να βιώσει ο Ντομινίκ Κοτάρσκι που σίγουρα έχει μέλλον στην Εθνική. Ο 23χρονος έπαιξε σε 41 παιχνίδι στο... όχι και τόσο εύκολο ελληνικό πρωτάθλημα με την φανέλα του ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του σε 18 ματς και οι δυνατότητες του φάνηκαν και στη φάση των ομίλων.

Αν λάβουμε υπόψη ότι ο Λιβάκοβιτς είναι η βασική μονάδα κάτω από τα δοκάρια και ο Ίβουσιτς λογίζεται ως δεύτερος, ο Κοτάρσκι θα μπορούσε να αποτελέσει την τρίτη επιλογή» έγραψαν χαρακτηριστικά για τον τερματοφύλακα του Δικεφάλου. 

Κάτι που σημαίνει πως στην Κροατία έχει ανοίξει ήδη συζήτηση για την παρουσία του Κοτάρσκι στην Εθνική Ανδρών της χώρας του ενόψει και του Euro 2024, που θα διεξαχθεί στην Γερμανία το επόμενο καλοκαίρι.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.