ΠΑΟΚ: Οι επιλογές πίσω από Κοτάρσκι και Τάισον, αν…

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Με μία απογευματινή (18:00) προπόνηση θα ολοκληρωθεί σήμερα (16/8) η μίνι προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (17/8, 20:00, Live metrosport.gr, Metropolis 95.5, Novasports Prme) αγώνα της πρεμιέρας της Superleague απέναντι στον Πανσερραϊκό. Για τον Ραζβάν Λουτσέσκου όμως υπάρχουν δύο σημαντικά ερωτηματικά.

Η ρεβάνς με τη Μάλμε άφησε δύο προβλήματα, όχι σοβαρά μεν, που ωστόσο δημιουργούν το αίσθημα της αμφιβολίας μέχρι σχεδόν την τελευταία στιγμή αφού σήμερα θα ξεκαθαρίσει το αν θα είναι σε θέση να συμπεριληφθούν στην αποστολή και βέβαια να παίξουν, ο Ντόμινικ Κοτάρσκι και ο Τάισον. Ο Κροάτης έκανε ράμματα στον αγκώνα μετά το παιχνίδι με τους Σουηδούς και γι’ αυτό δεν προπονήθηκε χθες. Αν δεν καταφέρει να αγωνιστεί απέναντι στους Σερραίους, τη θέση του θα πάρει ο Αντώνης Τσιφτσής κάνοντας έτσι ντεμπούτο με την ασπρόμαυρη φανέλα και ο Κοτάρσκι θα εστιάσει στο να είναι έτοιμος για το πρώτο ματς των playoffs του Europa League με τη Σάμροκ Ρόβερς (Διαβάστε την παρουσίαση της στο metrosport.gr).

Το δεύτερο ερωτηματικό αφορά στον Τάισον που αποχώρησε με ενοχλήσεις από το ματς της Τρίτης. Από χθες είναι πολύ καλύτερα όμως σήμερα θα φανεί αν θα είναι κι αυτός διαθέσιμος ή αν θα προτιμηθεί να ξεκουραστεί και να μην πάρει ο Λουτσέσκου το ρίσκο της χρησιμοποίησης του ώστε να τον έχει απόλυτα έτοιμο στο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς. Στη δεύτερη περίπτωση, τη θέση του θα κληθεί να καλύψει είτε ο Κωνσταντέλιας με τον Μουργκ να πηγαίνει πίσω από τον φορ ή ακόμη και ο Τισουντάλι που μπορεί να παίξει και στα άκρα της επίθεσης.

Αυτοί που σίγουρα θα είναι εκτός είναι ο Γιόνι Ότο που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα μετρώντας αντίστροφα για να μπει στις υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ και ο Γιάννης Μιχαηλίδης που αποβλήθηκε στο τελευταίο παιχνίδι του περασμένου Πρωταθλήματος απέναντι στον Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.