ΠΑΟΚ: Αρχίζουν οι αφίξεις των παικτών ενόψει της προετοιμασίας

Metrosport Team05 Αυγούστου 2024

Με τις αφίξεις των παικτών του ΠΑΟΚ mateco στη Θεσσαλονίκη, ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασία της ομάδας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετικό δελτίο Τύπου της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, την Τετάρτη (7/8) και την Πέμπτη (8/8) είναι προγραμματισμένο να βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη και οι έξι ξένοι παίκτες του Δικεφάλου.

Αναλυτικότερα, η αρχή θα γίνει το πρωί της Τετάρτης (7/8, 08:40), με τους Rocky Kreuser και Cedric Henderson Jr. Το βράδυ της ίδιας ημέρας και πιο συγκεκριμένα στις 20:15, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη οι Devonte Upson και Jake Forrester.

 Το γεμάτο πρόγραμμα αφίξεων της Τετάρτης θα κλείσει ο Frank Bartley, ο οποίος αναμένεται στις 23:05 στο αεροδρόμιο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ της Θεσσαλονίκης. Οι αφίξεις των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ mateco θα ολοκληρωθούν το βράδυ της Πέμπτης (8/8) με τον Shavar Reynolds Jr. ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη στις 20:15.

 Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης (6/8) αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο Κωνσταντίνος Παπαδάκης, ενώ θα ακολουθήσει και ο Νίκος Περσίδης.

 Από το πρωί της Τετάρτης θα ξεκινήσουν, με τους Έλληνες παίκτες του ΠΑΟΚ mateco, οι ιατρικές και αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

 Οι εξετάσεις και ο εργομετρικός έλεγχος όλων των παικτών που συμπεριλαμβάνονται αυτή την στιγμή στο ρόστερ της ομάδας αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί την Παρασκευή και το απόγευμα του Σαββάτου, θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας, με την πρώτη προπόνηση στο PAOK Sports Arena.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.