ΠΑΟΚ: Οδεύει προς την Σεντ Λούις ο Χάρτελ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky Sports

Metrosport Team16 Ιουνίου 2024

Βαλίτσες για άλλες πολιτείες φαίνεται πως ετοιμάζει ο υποψήφιος μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ, Μάρτσελ Χάρτελ. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ΜΜΕ του εξωτερικού, θα υπογράψει στην Σεντ Λούις του MLS.

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός που μένει ελεύθερος από την Σαν Πάουλι, μετά από μια εξαιρετική σεζόν με 21 γκολ και 15 ασίστ θα συνεχίσει, όπως όλα δείχνουν, στις ΗΠΑ.

«Η συμφωνία έχει προχωρήσει. Ο 28χρονος κεντρικός χαφ, του οποίου η αποχώρηση από την Σεντ Πάουλι έχει επιβεβαιωθεί επίσημα εδώ και εβδομάδες, θα ταξιδέψει στις Ηνωμένες Πολιτείες πριν πάρει την τελική απόφαση του για μεταγραφή», αναφέρει το Sky Sports, ενώ σημειώνεται ότι: «Αυτή η μεταγραφή θα είναι ένα μεγάλο βήμα για την Σεντ Λουίς και τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή, Λουτς Πφανενστίλ.

Ο ανταγωνισμός για τον Χάρτελ είναι μεγάλος, και θα μπορούσε να παραμείνει στην Ευρώπη αφού σύμφωνα με πληροφορίες ενδιαφέρεται και σύλλογος που θα αγωνίζεται στο Champions League την επόμενη σεζόν. Πρόκειται για ένα κλαμπ από τη Γαλλία, αλλά ο Χάρτελ αυτή τη στιγμή δείχνει να προτιμά μια περιπέτεια στις ΗΠΑ».

Για τις διαπραγματεύσεις με την Κολόμπους Κρου, που δεν έβγαλαν πουθενά, γράφεται: «Πριν από το Σεντ Λούις, ο Χάρτελ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με την Κολόμπους Κρου, η οποία έκανε μια προσφορά της τάξης του 1.500.000 δολαρίων (περίπου 1.400.000 ευρώ), αλλά η συμφωνία δεν υλοποιήθηκε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.