ΠΑΟΚ: Ο Τάισον είναι το κλειδί του ντέρμπι!

Κώστας Πετρωτός04 Νοεμβρίου 2023

Πολλά πήγαν λάθος για τον ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον ΑΕΚ και ο σχεδιασμός του Λουτσέσκου στο παιχνίδι αυτό σε συνδυασμό με τον αγώνα στην Σκωτία που είχε προηγηθεί δεν του βγήκε σε πολλά σημεία. 

Ούτε ο Βιεϊρίνια θα έπρεπε να παίξει σε δύο ματς «κολλητά» βασικός, ούτε ο Νάσμπεργκ αποδείχθηκε καλή επιλογή, έχω όμως την αίσθηση ότι η κίνηση για την οποία μπορεί να μετάνιωσε περισσότερο ο προπονητής του ΠΑΟΚ ήταν που δεν έκανε αντίστροφα την χρησιμοποίηση του Τάισον. Επαιξε βασικός στην Σκωτία και αλλαγή με την ΑΕΚ και αυτό δεν ήταν προς όφελος του ΠΑΟΚ. 

Στην OPAP Arena,έχοντας πρόσφατη την εικόνα του στην Λεωφόρο, ήταν δεδομένο ότι θα μπορούσε να αποτελέσει το κλειδί για να βγαίνει με ταχύτητα και αποτελεσματικά ο Δικέφαλος στην επίθεση. Ο Βραζιλιάνος είναι ο καλύτερος, μακράν του δεύτερου, στο ελληνικό Πρωτάθλημα στο οδήγημα της μπάλας, όπως είναι η ορολογία που χρησιμοποιούν στην προπονητική και εκείνος που θα μπορούσε να σπρώξει την ομάδα του με επιτυχία στο επιθετικό τρανζίσιον. 

Προφανώς αυτό το στοιχείο το έχει ανάγκη ο ΠΑΟΚ και στο Καραϊσκάκη κόντρα στον Ολυμπιακό, γι’ αυτό και ήταν πολύ καλά τα νέα ότι προπονήθηκε χθες με την υπόλοιπη ομάδα. H ΠΑΕ επέλεξε να ανεβάσει το δελτίο Τύπου της προπόνησης με μία φωτογραφία που ο Λουτσέσου πιάνει από το λαιμό πατρικά τον Τάισον και οι δύο έχουν πλατύ χαμόγελο, ίσως για να υπογραμμίσει την σημασία της παρουσίας του Βραζιλιάνου στο χθεσινό πρόγραμμα. 

Ο Τάισον στην καλή του μέρα μπορεί να κάνει σμπαράλια κάθε αμυντικό πλάνο του αντιπάλου και οι φίλοι του ΠΑΟΚ ευελπιστούν ότι αυτό θα συμβεί με τον Ολυμπιακό αύριο το βράδυ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.