ΠΑΟΚ: Ο προπονητής να εκφράζει τα θέλω του δημόσια

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΧΟΡΣΤ Γ. ΖΑΪΡΗΣ, Γ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ

Είναι αυτονόητο, από την δική μας πλευρά, όταν βλέπουμε με τα μάτια μας, τον προπονητή του ΠΑΟΚ να αποχωρεί από το γήπεδο μετά από μία ήττα σε φιλικό ή και επίσημο παιχνίδι, να σκεφτόμαστε ότι ο Λουτσέσκου τα έχει «πάρει στο κρανίο».

Και μπορεί να στραφεί, εσωτερικά μέσα στα αποδυτήρια με σκληρή κριτική προς τους παίκτες. Είτε να εκφράσει παράπονα προς την διοίκηση για την καθυστέρηση στις μεταγραφικές κινήσεις.

Ο ίδιος άλλωστε ο κ. Λουτσέσκου είχε υποστηρίξει δημόσια, πολύ πριν από την έναρξη του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, πως θα ήθελε να έχει μαζί του, όλους τους παίκτες που θα πλαισιώσουν το βασικό γκρουπ, στην Ολλανδία. Δεν τους έχει. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Όμως αλήθεια είναι πως για να προχωρήσει η ομάδα, σύμφωνα με τα θέλω του, πρέπει να γίνουν άμεσα κινήσεις. Ο προπονητής προχθές έδειχνε χολωμένος από το γήπεδο.

Όμως δεν είμαστε στο μυαλό του, για να δημοσιοποιήσουμε τις σκέψεις του. Δεν έχουμε το παραμικρό δικαίωμα σε τελική ανάλυση να υποκαταστήσουμε τα «θέλω» του προπονητή του Δικεφάλου. Αυτός έχει την κύρια ευθύνη για να εκφραστεί δημόσια. Να πει εάν είναι ευχαριστημένος από τις μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας ή όχι. Να αναφέρει τι άλλο χρειάζεται ή δεν χρειάζεται η ομάδα για να διεκδικήσει τους στόχους της, με αυξημένες πιθανότητες. Αυτό είναι το σημαντικό, ο προπονητής να εκφράζει τα θέλω του.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.