ΠΑΟΚ: Ο πρόεδρος της Μαρσέιγ ζήτησε από τον Ζιγκό να αποχωρήσει

Metrosport Team25 Αυγούστου 2024

Ο ΠΑΟΚ μετράει την απώλεια, μέσα από τη διαδικασία των πωλήσεων, δύο κεντρικών αμυντικών του, του Κωνσταντίνου Κουλιεράκη και του Τρόοστ Εκόνγκ. Λογικό είναι να επείγει λοιπόν η κάλυψη του κενού τουλάχιστον του ενός. Η περίπτωση του Σαμουέλ Ζιγκό βγήκε προ 10ημέρου στο προσκήνιο αλλά έδειχνε εξ αρχής δύσκολη. Παραμένει ωστόσο στο «κάδρο».

Αυτή η υπόθεση μπορεί να έρθει εντονότερα μπροστά για τον ΠΑΟΚ -και κάθε άλλη ενδιαφερόμενη ομάδα- μετά από μία εξέλιξη που υπήρξε στη Μαρσέιγ. Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ομάδας, Πάμπλο Λονγκόρια, που του ζήτησε να αποχωρήσει όντας άλλωστε εκτός πλάνων του Ντε Τζέρμπι.

Τόσο ο Ζιγκό, όσο και οι Βερετού και Ουνάχι που βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με αυτόν, σύμφωνα με την L’ Equipe, πήραν το μήνυμα να αποχωρήσουν και μάλιστα το αργότερο ως το τέλος της επόμενης εβδομάδας, κάτι βέβαια λογικό αφού εκπνέει και η προθεσμία των μεταγραφών. Αυτή η κατάσταση κάνει θεωρητικά πιο εύκολο το έργο του ΠΑΟΚ και κάθε ενδιαφερόμενης ομάδας, αφού το ζητούμενο για τη Μαρσέιγ είναι περισσότερο να απεμπλακεί από τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών που δεν υπολογίζονται, παρά να αποκομίσει οφέλη από αυτούς μέσα από τις πωλήσεις τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.