ΠΑΟΚ: Ο Ντόουγκλας βλέπει την έξοδο από πέρυσι

Κώστας Πετρωτός25 Ιουλίου 2023

Αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς και δίκαιοι στην κρίση μας για το ενδιαφέρον της Ναντ για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, θα πρέπει να θυμηθούμε ότι πέρυσι που ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ, ο βασικός λόγος, όπως είχε διαρρεύσει από τα γραφεία της Τούμπας, ήταν για να μην χαθούν τα τρία εκατομμύρια ευρώ της αγοράς του από την Βραζιλία.

«Μένει στον ΠΑΟΚ με στόχο να πάρει κάποιες συμμετοχές που θα φέρουν καλή πρόταση για την πώλησή του το επόμενο καλοκαίρι», ήταν η θέση που πάνω-κάτω είχε συνοδεύει τα περισσότερα κείμενα για την ανανέωση της συνεργασίας του Βραζιλιάνου με τον Δικέφαλο.

Δεν πρέπει να εκπλήσσει κανέναν, λοιπόν, το γεγονός ότι ο Βραζιλιάνος μέσος φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με την Ναντ, όπως έγραψε η L'Équipe, και ότι περιμένει και ο ίδιος αίσιο τέλος στις διαπραγματεύσεις.

Χθες, ήρθε και ένα δημοσίευμα από την Βραζιλία, σύμφωνα με το οποίο η Μπαΐα είχε κάνει επίσημη πρόταση στον ΠΑΟΚ για την απόκτησή του πέρυσ
ι, αλλά οι "ασπρόμαυροι" ζήτησαν πάνω από 5 εκατ. ευρώ και οι διαπραγματεύσεις σταμάτησαν.

Το ίδιο δημοσίευμα ανέφερε ότι ο Βραζιλιάνος μέσος είναι πιθανόν να αποχωρήσει για τη Ναντ, αλλά η Μπαΐα παρακολουθεί τη μεταγραφική αγορά, αφήνοντας ένα ενδεχόμενο να κινηθεί για τον 26χρονο μέσο.

Όλοι αυτοί οι μνηστήρες δεν προκύπτουν τυχαία.

Ο Βραζιλιάνος και ο ατζέντης του ψάχνουν προτάσεις και προφανώς όταν αυτό είχε συμφωνηθεί το περασμένο καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί κανείς να τους κατηγορήσει.

Το ερώτημα είναι γιατί έπρεπε να φτάσουμε καλοκαίρι χωρίς ο ΠΑΟΚ να έχει βρει κάποιον χαφ που να πείθει ότι υπάρχει ήδη αντικαταστάτης; Το ερώτημα είναι βέβαια ρητορικό και τώρα ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξει πολύ για να μην βρεθεί εντελώς άδειος στην μεσαία γραμμή.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.