ΠΑΟΚ: Ο Ντεσπόντοφ κέρδισε με το σπαθί του την ψήφο του κόσμου

Metrosport Team23 Σεπτεμβρίου 2023

Ο Κιρίλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε ως ο MVP του ΠΑΟΚ στη νίκη με 2-3 στο Ελσίνκι, μετά το γκολ που πέτυχε και την ασίστ που μοίρασε, κερδίζοντας με το σπαθί του την ψήφο του κόσμου.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ασπρόμαυρη ΠΑΕ: «Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αναδείχθηκε Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στην HJK Helsinki στην Bolt Arena για την 1η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός στο δεύτερο ημίχρονο κόντρα στην Ελσίνκι στην Bolt Arena, ανέτρεψε το εις βάρος του 1-0 του πρώτου μέρους, κέρδισε με 2-3 και μπήκε με το δεξί στους ομίλους του UEFA Europa Conference League.

Εκ των κορυφαίων ο Κίριλ Ντεσπόντοφ , ο οποίος έκανε ονειρικό ντεμπούτο με την φανέλα του Δικεφάλου στην Ευρώπη, στο 55′ έβγαλε την ασίστ στον Κουλιεράκη για το 1-1 και στο 81′ πέτυχε το γκολ της ανατροπής. Ο Βούλγαρος εξτρέμ πέρα από το γκολ και την ασίστ, είχε τέσσερις τελικές και γενικά η παρουσία του ήταν εξαιρετική σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match του αγώνα συγκέντρωσε το 61,39% των ψήφων του κοινού και πήρε τον ατομικό τίτλο, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος και έκανε γενικά μια γεμάτη εμφάνιση.»

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.