ΠΑΟΚ: Ο Κριστιάνο Μπάτσι ανέλαβε την Μποαβίστα, τι είπε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Ο Κριστιάνο Μπάτσι είναι και επίσημα πλέον ο νέος προπονητής της Πορτογαλικής Μποαβίστα.

Κατά την παρουσίασή του το πρωί της Τετάρτης (19/6) από τη νέα του ομάδα, ο πρώην βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, χαρακτήρισε ως καλύτερη επιλογή την Μποαβίστα.

Ο Κριστιάνο Μπάτσι είναι ο νέος προπονητής της Μποαβίστα, επιστρέφοντας στην Πορτογαλία, μετά την παρουσία του στην Ολανένσε από το 2014 έως το 2017. Ο Ιταλός τεχνικός και πρώην βοηθός του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, χαρακτηρίζοντας την Μποαβίστα ως την καλύτερη επιλογή:

«Η Μποαβίστα ήταν μια επιλογή σε μια εποχή που πίστευα ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή για να επιστρέψω στο ρόλο του προπονητή. Νομίζω ότι είναι ο σωστός σύλλογος, με τις σωστές ιδέες για να με συνοδεύσουν σε αυτό το μονοπάτι. Είμαι πρακτικός άνθρωπος, το ποδόσφαιρό μου θα είναι πρακτικό ποδόσφαιρο. Μου αρέσει η οργάνωση, μου αρέσει η έντονη ομαδική νοοτροπία, βασισμένη, όπως είπα, σε οργανωμένη βάση και στις δύο φάσεις, είτε αμυντική είτε επιθετική. Ας ξεκινήσουμε και ας προσπαθήσουμε να έχουμε μια καλή σεζόν, όπως αξίζει στον σύλλογο».

Απαντώντας για την πρόκληση της συνεργασίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο, σχολίασε: «Όπως είπα, στόχος μου ήταν να γίνω ξανά προπονητής. Όσα χρόνια πέρασα σε καλές ομάδες, σε σημαντικούς συλλόγους, περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να ξαναγίνω βασικός. Νομίζω ότι η Μποαβίστα είναι η καλύτερη επιλογή».

Τι είπε για τον Ραζβάν Λουτσέσκου

Ο Κριστιάνο Μπάτσι ρωτήθηκε για το τωρινό προπονητικό του προφίλ σε σύγκριση με την προηγούμενη παρουσία του στο πορτογαλικό πρωτάθλημα, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ:

«Οι άνθρωποι εξελίσσονται. Άλλαξα και πολλά πράγματα, δούλεψα με σημαντικούς προπονητές. Κι εγώ είμαι πιο εξελιγμένος, έχω αλλάξει κάποιο τρόπο σκέψης για το ποδόσφαιρό μου. Το ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πολύ αυστηρό, αλλά δούλεψα με προπονητές. Δούλεψα με τον Λουτσέσκου, ο οποίος είναι ένας προπονητής που επικεντρώνεται πολύ στην επιθετική κατάσταση. Γι' αυτό συγκεντρώσαμε ιδέες και υπάρχει μεγάλη πρόοδος και σε αυτήν την πτυχή».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.