ΠΑΟΚ: Ο Χόρχε Ουρτάδο έδειξε πώς εκτελεί ένας σέντερ φορ

Γιώργος Καστάνης07 Οκτωβρίου 2024

Το πρώτο του γκολ με την φανέλα του ΠΑΟΚ πέτυχε ο Κολομβιανός διεθνής (με την U21) επιθετικός Χόρχε Ουρτάδο στην αναμέτρηση με αντίπαλο τον Μακεδονικό. Ένα γκολ που χαρακτηρίζεται ως σεντερφορίσιο.

Ο Ουρτάδο (ενσωματώθηκε στην δεύτερη ομάδα του Δικεφάλου) δέχθηκε την ασίστ από συμπαίκτη του, πήρε την μπάλα λίγο κάτω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, την “κατέβασε” με το κεφάλι του, την έστρωσε στα πόδια του, προχώρησε έως την μεγάλη περιοχή του Μακεδονικού και την κατάλληλη στιγμή πλάσαρε εύστοχα, παραβιάζοντας την εστία του Ταλιχμανίδη. Ήταν ένα όμορφο γκολ, σεντερφορίσιο από τον Κολομβιανό επιθετικό, που σημειωτέον ήρθε ως δανεικός από την Γουότφορντ στον Δικέφαλο.

Για αυτόν τον παίκτη, υπάρχει οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι. Ολοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο του Μακεδονικού και παρακολούθησαν το παιχνίδι, καθώς και όσοι είδαν τα στιγμιότυπα της αναμέτρησης, αναφώνησαν χωρίς υπερβολή, πως αυτό το γκολ, ήταν αυθεντικό ενός καθαρόαιμου σέντερ φορ.

Ο 20χρονος μπορεί να μην μιλάει καν Αγγλικά και γενικά να έχει “θέμα” στην επικοινωνία, αλλά μέσα στο γήπεδο με απλές κινήσεις, δείχνει πως είναι σέντερ φορ. Με τέτοια γκολ, η αξιολόγησή του, μπορεί να γίνει πολύ καλύτερα και για την πρώτη ομάδα.

Πρακτικά, ο Χόρχε Ουρτάδο έδειξε πως εκτελεί ένας σέντερ φορ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.