ΠΑΟΚ: Με Σάμροκ Ρόβερς στα play off του Europa League-Οι ημερομηνίες των αγώνων

Metrosport Team16 Αυγούστου 2024

Απέναντι στην ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς θα διασταυρώσει τα ξίφη του ο ΠΑΟΚ στην προσπάθειά του να βρεθεί στο League Stage του Europa League.

Ο αποκλεισμός του Δικεφάλου από τη Μάλμε το βράδυ της Τρίτης (13/8) στο γήπεδο της Τούμπας οδηγεί την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Europa League.

Αντίπαλος του ΠΑΟΚ θα είναι οριστικά η ιρλανδική Σάμροκ Ρόβερς, η οποία το βράδυ της Πέμπτης (15/8) επικράτησε με 3-1 της Τσέλιε στην παράταση και ανέτρεψε την ήττα της με 1-0 πριν μία εβδομάδα στη Σλοβενία.

Οι Ιρλανδοί προηγήθηκαν με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Watts (37') και σουτ του Farrugia (41'), όμως οι Σλοβένοι μείωσαν σε 2-1 με τον Karnicnik (83') και έστειλαν το ματς στην παράταση.

Στο έξτρα ημίωρο ο Burke σκόραρε στο 97' για το 3-1 και έστειλε τη Σάμροκ Ρόβερς στον δρόμο του ΠΑΟΚ στα play off του Europa League.

Ο πρώτος αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τη Σάμροκ Ρόβερς θα γίνει στις 22 Αυγούστου στην Τούμπα και ο δεύτερος αγώνας στις 29 του μηνός στο Δουβλίνο.

Πηγή φωτό-βίντεο: Shamrock Rovers FC (X/Twitter)

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.