ΠΑΟΚ non stop για μία ακόμη νίκη προς τον τίτλο

Metrosport Team15 Μαΐου 2024

Ρεπορτάζ: Κ.Πετρωτός, Γ.Ζαΐρης

Μερικές στιγμές ανάσας και μπαίνει ξανά στην μάχη του τίτλου. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει non stop την τελική και μεγαλύτερη κούρσα του για να κόψει πρώτος το νήμα του πρωταθλήματος και να πανηγυρίσει ένα πολύ μάγκικο τίτλο σε μία σεζόν που πήγε πολύ μακριά σε τρεις διοργανώσεις, εκτός από τη Λίγκα, στο Κύπελλο και στο Conference League.

Ο Λουτσέσκου και οι παίκτες του έχουν πετύχει στα 2/3 της αποστολής που είχαν και μένει το τελευταίο τρίτο, με νίκη επί του Παναθηναϊκού (Live metrosport,gr, Metropolis 95.5, Novasports Prime), για να κάνουν το απόλυτο στα ντέρμπι στην Τούμπα. Έχοντας και πάλι την τεράστια, και άριστη ως προς την διαχείρισή της, συμπαράσταση του κόσμου που θα δημιουργήσει καυτή ατμόσφαιρα και θα προσπαθήσει και πάλι να ωθήσει τους «ασπρόμαυρους» στη νίκη, ο Δικέφαλος θα περιμένει και τα καλά νέα από το Καραϊσκάκη, τον Ολυμπιακό που καίγεται να μην βγει τέταρτος και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης, να μην χάνει από την ΑΕΚ, για να πάει μετά να τα παίξει όλα για όλα στο Κλ. Βικελίδης την Κυριακή.

Οι σκέψεις του Λουτσέσκου για το αποψινό ντέρμπι

Στην χθεσινή προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το πρόγραμμα «ήταν αφιερωμένο στον τομέα της τακτικής, μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια, ενώ έγινε κι ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις». Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, αφού πλέον και ο Εκόνγκ συμμετέχει στις ομαδικές προπονήσεις και μετά το τέλος του προγράμματος, όλη η ομάδα, χωρίς να ανακοινωθεί αποστολή, κατέλυσε στο «Μακεδονία Παλλάς». 

Τα ζητούμενα στο αποψινό παιχνίδι (15/5, 20:00, Metrosport.gr, Metropolis 95.5, NovaSports Prime) είναι δύο: Ο ΠΑΟΚ να πάει με την μέγιστη συγκέντρωση στον αγώνα και να εμφανίσει τα ίδια επίπεδα ενέργειας με τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό.

Αυτός είναι ο λόγος που ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με κάποιες αλλαγές απόψε. Υπάρχουν. Βέβαια, παίκτες σταθερές, όπως οι Κοτάρσκι, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Μπάμπα, Μεϊτέ, Τάισον, και μένει να φανεί αν θα έχουμε Σάστρε ή Ότο στο δεξί άκρο της άμυνας, Σβαμπ ή Οζντόεφ στο κέντρο δίπλα στον Μεϊτέ, Κωνσταντέλια ή Μουργκ στην θέση «10», Αντρίγια ή Ντεσπόντοφ και φυσικά αν ο Λουτσέσκου επιμείνει σε Μπράντον ή θα προτιμήσει τον Σαμάτα.

Οι έξι με κάρτες που πρέπει να προσέξουν

Θυμίζουμε ότι υπάρχουν και έξι παίκτες που είναι στο όριο καρτών και θα πρέπει να προσέξουν μην πάρουν και τρίτη κίτρινη και χάσουν τον, πιθανό, τελικό με τον Αρη. Πρόκειται για τους Κουλιεράκη, Μπάμπα, Οτο και τους Μπράντον, Σβαμπ και Ντεσπόντοφ που πήραν τις κάρτες με τον Ολυμπιακό.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.