ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ ο Σάστρε - Μπήκε ο Μπάμπα

Metrosport Team11 Ιουλίου 2023

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ/ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ 

Με νέο πρόσωπο τον Ράχμαν Μπάμπα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Τσέλσι και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών με τους ''ασπρόμαυρους''.





Νοκ άουτ ο Σάστρε

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ με τον Ζοάν Σάστρε, καθώς ο Ισπανός αμυντικός υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο με αποτέλεσμα να μείνει στα πιτς για τις επόμενες 2-3 εβδομάδες. Η κατάστασή του θα αξιολογείται καθημερινά από τους ανθρώπους του Δικεφάλου.

Συντηρητικό πρόγραμμα ακολουθούν στην σημερινή (11/7) απογευματινή προπόνηση οι Λύρατζης, Αουγκούστο και Φιλίπε Σοάρες.

Από τη Μάλτα, στην Ολλανδία ο Τζίμας 

Ο Στέφανος Τζίμας με απευθείας πτήση από τη Μάλτα αφίχθη στο Τέχελεν. Ο νεαρός φορ του ΠΑΟΚ αυτές τις μέρες συμμετείχε με την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όπου είχε αρκετά καλή παρουσία, πετυχαίνοντας δύο γκολ και μία ασίστ σε τρία παιχνίδια. Ο 17χρονος επιθετικός πήγε αρχικά στο γυμναστήριο και στη συνέχεια αποσύρθηκε για το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η ασπρόμαυρη αποστολή. 


Τα πλάνα του Λουτσέσκου για το αυριανό φιλικό με την Γκενκ 

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου καταστρώνει τα πλάνα του για την ενδεκάδα που θα χρησιμοποιήσει στο αυριανό (12/7) φιλικό παιχνίδι με τους Βέλγους. Για πρώτη φορά δίδυμο στο κέντρο της άμυνας οι Εκόνγκ και Κουλιεράκης.

Η πρώτη ενδεκάδα: Κοτάρσκι, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες, Βιεϊρίνια, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Τόμας. 

Η δεύτερη ενδεκάδα: Ζίβκοβιτς, Π. Τζίμας, Τσαούσης, Νάσμπεργκ, Μιχαηλίδης, Γιαξής, Βρακάς, Νάρεϊ, Μουργκ, Ρικάρντο, Γκορντεζιάνι. 

Στην Ολλανδία και ο Κεντζιόρα

Ο Τόμας Κεντζιόρα μετά την επισημοποίηση της επέκτασης του δανεισμού του από την Ντιναμό Κιέβου ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία. Ο Πολωνός αμυντικός έκανε ατομικό πρόγραμμα. 

Μπάμπα και Κεντζιόρα ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα τους και κάθισαν και παρακολούθησαν το δίτερμα της ομάδας. 




Το πρώτο τετ α ετ Ραζβάν με τους Μπάμπα και Κεντζιόρα...


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.