ΠΑΟΚ: Νίκη και οκτώ βαθμούς διαφορά!

Metrosport Team14 Σεπτεμβρίου 2024

Γράφει ο Θάνος Μπούζας

Η διπλή αναμονή για την ολοκλήρωση των μεταγραφών και για την επανέναρξη του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της. Η συγγραφή ενός άρθρου χρειάζεται και απαιτεί, όσο αφορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο, βεβαιότητα γνώσης. Όπως αντιλήφθηκαν οι φίλαθλοι που νυχθημερόν ασχολούνταν κυρίως με το αν θα πάρει ή αν θα δώσει η ομάδα τους έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή, οι 5 ομάδες προχώρησαν σε πολλές κινήσεις. 

Σίγουρα πρωταγωνιστής ήταν ο Παναθηναϊκός ενώ στην αντίπερα όχθη η ΑΕΚ που μοιάζει να μην μπορεί να διοικηθεί όπως στο παρελθόν. Η «απώλεια» του Μελισανίδη λόγω προβλήματος υγείας είχε τις επιπτώσεις της. Ωστόσο δεν είναι ούτε λογικό ούτε εφικτό να προβλέψουμε αν μια από τις ομάδες θα παρουσιασθεί καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο. 

Ο Δικέφαλος του Βορρά περιπλέχθηκε με δεκάδες ονόματα που προφανώς, μόνο λίγα από αυτά είχαν ουσιαστική βάση. Αν θελήσουμε να αξιολογήσουμε τις κινήσεις της διοίκησης, το γενικό συμπέρασμα είναι θετικό. Αρχή με Καμαρά, στη μέση ο Τσάλοφ και στο τέλος ο Ντέγιαν Λόβρεν. Ο 35χρονος Κροάτης έχει στο παλμάρε των επιτυχιών του τα πάντα. 

Από πρωταγωνιστής στην άμυνα της Λίβερπουλ, κατακτητής των κορυφαίων Ευρωπαϊκών τίτλων, έρχεται στον ΠΑΟΚ … για να συνεχίσει. Το συμπέρασμά μας είναι ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής θα δώσει ότι μπορεί για να δείξει ξανά τον καλύτερο εαυτό του γιατί έτσι είναι το σκαρί του. Όμως οι μεταγραφές τελείωσαν. Είναι θέμα του προπονητή Λουτσέσκου και των ίδιων των ποδοσφαιριστών να παρουσιάσουν έναν ΠΑΟΚ ίδιο η και πιο αξιόλογο από τον περυσινό πρωταθλητή. 

Αυτό που μετρά τούτη την στιγμή δεν είναι όλα τα παραπάνω αλλά ο Κυριακάτικος αγώνας κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να θεωρούν οι περισσότεροι ότι βρισκόμαστε στην αρχή του πρωταθλήματος, αλλά αν δημιουργηθεί μια διαφορά 8 βαθμών με τον Δικέφαλο να υπερκεράζει το εμπόδιο των πρασίνων και να τους στέλνει στις τελευταίες θέσεις, τότε το ίδιο το πρωτάθλημα μοιάζει να αλλάζει. 

Πρωτεύον ρόλο θα παίξουν οι παίκτες και ο κόσμος. Για όσους δεν θυμούνται πέρυσι ο κόσμος έσπρωξε την ομάδα που έχανε από την ΑΕΚ με 1-2 για να την μετατρέψει σε νικήτρια και αργότερα πρωταθλήτρια. Γνωρίζουμε ότι υφίσταται μια δυσκολία στο να μπορέσει ένας φίλαθλος να έρθει με το παιδί του ιδίως αν βρίσκεται εκτός Θεσσαλονίκης. 

Καθημερινά δεχόμαστε παράπονα που εστιάζονται στο μεγάλο κόστος για να παρακολουθήσει μπαμπάς και παιδί τον ΠΑΟΚ. Δεν θα προχωρήσουμε παραπάνω. Απλά ζητάμε απ’ όλους να προσπαθήσουν να γεμίσουν το γήπεδο και την ΠΑΕ το συντομότερο να βρει λύση και να διευκολύνει τον κόσμο. Τούτη την στιγμή μετρά η νίκη επί του Παναθηναϊκού. Αυτή επιβάλλεται να έχουν όλοι στο μυαλό τους. Τίποτε παραπάνω – τίποτε λιγότερο!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.